anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati citit cartea,, Jurnalul secret al Laurei Palmer"? Nu filmul, caci nu seamana deloc cu cartea... Cum vi s-a parut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am citit dar daca ne spui cate ceva despre subiect si cu ce a fost mai deosebta, sau ce ti-a placut tie poate ca merita sa o cumpar, ce zici te superi daca schitezi putin subiectul? si putin despre modul de exprimare eu nu suport modul empiric cu substrat malos, poate este deosebita, sa vedem.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mi s-a parut foarte slaba, scrisa dupa film, neinchegata, lipsita de logica interna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Super misto

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cartea am cititt`o acum un an si mi-a placut desi am ramas cu intrebari...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am citit cartea.si e super.cand incepi sa o citesti nu te mai poti opri. e cea mai buna carte pe care am citit'owinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am citit-o dar nu mi s-a parut cine stie ce

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As dori si eu sa vad filmul, dar nu stiu unde. Am citit-o de nu stiu cate ori, dar am ramas cu cateva intrebari. Una dintre ele ar fi cine era BOB. Din spuse, ca din pacate nu am vazut filmul, cica ar fi chiar tatal ei. Mi-a creat asa o curiozitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si nu stiu cum sa fac rost o vreauu o iubesc sa ma caute cineva sa mi-a dea la id maidiscutam@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oo adooor:X acum 1 zi am citio e superbaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca multi dintre voi au citit cartea. E de pe vremea lu' Ceausescu. Am descoperit-o cand eram la tara. Bantuiam prin biblioteca mamei mele si am gasit-o. E foarte buna... Dar la sfrasit raman cu cateva semne de intrebare. Cartea, apropo, este scrisa dupa un serial.
Cartea incepe cand ea primeste un jurnal la a 12-a aniversare, in anul 1984 si continuua cu primul ei sarut, prima ei relatie, abuzurile sexuale(mda...stiu, cam ciudata cartea), cand descopera cocaina si devine obsedata si obsesia ei cu moartea. Ea avea un presentiment ca va muri ...Laura este terorizata, abuzata si ucisa de BOB. Identitatea acestuia este descoperita "in paginile rupte " din jurnal. adica eu n'am aflat cine e asta. Dar, din cate mi-a spus mama, identitatea lui BOB este descoperita in filmul "Twin Peaks: Fire Walk with Me" pe care, desigur eu nu l-am vazut. Dar BOB este, de fapt tatal Laurei. Asta am aflat de la mama si de pe net.