| @@ a întrebat:

Ati consumat asa zisele produse din magazinele de vise?
si daca da ce efecte au avut?

Răspuns Câştigător
| Brotacelu a răspuns:

Pai daca stii sa le consumi au efectele specificate... daca le fumezi[de exemplu] ca pe tigare = ai dat bani de pomana. Intreaba vanzatoru cum se consuma corect, ca altfel le consumi incorec, te ia ambulanta si dupa aia zici ca nu erau bune, ca nu si-au facut efectul dorit...
Pe ele nu o sa gasesti intructiuni de folosire pentru ca sunt vandute ca si Plante Etnobotanice [pentru studierea/cercetarea lor...nu pentru consumul uman!] asa se scot cei de la magazin ca ceea ce fac ei este legal.

Distractie placuta

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu am consumat, insa am citit articole si am un prieten care a consumat.
Efectele, care ar trebui sa fie de placere si extaz, se imbina "armonios" cu ameteala, paralizia temporara a unei parti a corpului si senzatia de voma.

| Emeraude a răspuns:

Am un prieten care lucreaza la un dream shop din-asta si a luat, din fericire pentru el nu au avut niciun efect, asta datorita faptului ca nu era o cantitate mare, altfel ajungea la spital.Acolo nu ti le vand ca si "droguri" propiu-zise, ci sub forma unor "plante etno botanice"... ceva in genul "aceeasi Marie cu alta floare la palarie...". Mai rau e ca oamenii care ar trebui sa ia masuri pentru a scoate din legalitate comercializarea acestora au ochi, dar se pare ca nu vad cu ei si astfel pe zi ce trece, din ce in ce mai multi tineri ajung la spital cu migrene, stari de voma, ameteli, tensiune ridicata si alte simptome. Pe moment probabil ca dau o stare de frenezie, beatitudine, dar care dispare in cateva ore.
Eu zic sa nu incerci toate aceste stari pe pielea ta, vei avea de suferit.
Succes!

| tpufpe a răspuns:

De cand incepi sa le consumi nu mai stii ce faci, a doua zi cand esti in forma iti dai seama ca ti s-a taiat filmu complet de cand ai luat respectivele produse.