| alexandrucorsate a întrebat:

Ati consumat vreodata vreun drog "de strada" sau "de club"? (in afara de nicotina care are un procent de dependenta la fel cu al heroinei) daca da, m-ar interesa ce anume si daca continuati sa mai luati vrand sa intelegeti de ce consumati sau pentru ce sunteti curiosi?, spun asta ca am experienta in domeniu, si am reusit sa inteleg toate fazele acestei adanci prapastii a diavolului, si bineinteles cu ajutorul harului Domnului Isus, ca eu singur nu puteam sa fac nimic si eram poate in pamant daca continuam avand in vedere ca am fost prins 5 ani in aceasta prapastie. si as vrea sa ajut pe astfel de "curiosi ai necunoscutului". happy PS. pentru cei ce nu au luat vreodata, dar fumeaza e cam acelasi lucru, nicotina are puterea de "ati spala mintea" luanduti vointa de a te lasa si a te face sa crezi ca, CHIAR AI NEVOIE DE O TIGARE, la fel ca drogurile.

2 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Asa e, tigarile dau dependenta la fel ca si drogurile.
Singura diferenta e ca tigarile te ucid incet, devii mai slab cu timpul pana ce iti afecteaza corpul incat ajungi sa-ti pierzi viata din pricina lor.Acum cei care fumeaza de fapt sunt controlati de tigari, stiti vorba aia; daca vreau ma las de fumat, dar nu de azi de maine, hai inca o tigara si ma las.
Personal nu am fumat o tigara in viata mea ca am facut sport de mic si nu vad ce castig; platesc ca sa bag fum in mine si sa-mi distrug sanatatea, nu e logic.
In privinta drogurilor am incercat diverse cand am fost in Olanda, acum un an, ca acolo poti consuma in cafenele.
Dar nu am devenit dependent, adica nu consum.
Multi care consuma sunt copii si se gandesc si ei ce cool sunt, asta pana ajung la spital sau mai rau.

| Yang a răspuns:

Cand eram in liceu circula extasy, mi s-a oferit dar nu m-a atras nici macar de curiozitate in schimb fumez, nu vreau sa ma las din diferite motive probabil pentru ca inca cred in alea 5 minute de calm.Stiu riscurile si bla bla face rau etc etc dar la fel cred ca in viata este un moment potrivit pentru toate si cand voi considera ca trebuie sa ma las o voi face.