Sincer putin am crezut, adica nu e atunci dar poate fi maine.si oricum cand am aflat ce teme am mi-a cazut cerul in cap deci...
Nu pentru ca stiam ca soarta noastra e in mainile domnului si vin niste maiasi tampiti si ne zic noua intr-o zi ca vne sf lumii ce prostie
Bineinteles ca nu. Sfarsitul calendarului mayas nu insemna sfarsitul lumii. e ca si cum s-ar termina zilele din calendarul tau din bucatarie
Nu...mi s-a parut stupid, nu era pentru prima oara cand au spus asa ceva deci nu este adevarat, in plus ei nu pot spune viitorul - -
Niciodata nu am crezut!>Doar ca au bagat oamenii in sperieti si si-au facut buncare. Sfarsitul Lumii poate veni si acum si maine si peste 100 de ani.Doar Dumnezeu stie
Sfarsitul lumii? o prostie doar pentru a speria oamenii cu mass-media lor. Toata lumea s-a insipirat din filmul 2012 si nu este adevarat. De abia in anul 2100 si ceva va veni cu adevarat sfarsitul lumii cand o bucata din soare ne va lovi, pana atunci nu iti fa probleme. Dar pentru mai multe informatii urmareste in fiecare seara pe National Geographic la ora 20:00 o emisiune despre asa zisul "Sfarsitul lumii"
maryfanMJ97 întreabă: