anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati cumparat miel?
Cand vopsiti oualele?
Faceti cozonaci?
Ce veti pregati voi sau mamicile voastre?

Răspuns Câştigător
| medex3 a răspuns:

Sincer eu sunt la scoala.Si nu am cum sa o ajut pe mm. Din cate am inteles imi pregateste vreo 5 prajituri =p~. Deci sunt foarte nerabdatoare.Paste fericitwinking

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu am cumparat miel si nici nu o sa cumpar, nu din cauza pretului ci din mila pentru ei.Stiu ca dpdv bisericesc este OK dar, am vazut o data in piata cum se sacrificau mieii si cum plangeau(m-a marcat pe viata!)...si nu mi-a mai trebuit miel niciodata! Mananc in schimb orice alta carne cu placere, cu toate ca tot din animal viu vine!(Ciudat dar asa este situatia!). Ouale le vopsesc in joia mare si cozonaci am facut o data in viata mea si am muncit ca un rob si rezultatul a fost un dezastru.Am o vecina foarte priceputa in ale cozonacilor si ii dau toate ingredientele si mi face ea! Paste fericit.

| Barajag a răspuns:

Miel nu cumparhappyUrsii papa o pulpa de porchee hee, oua mai luam de prin vecini, cozonacii vin cu avionulbig grin

lolita
| lolita a răspuns:

Hmm, cuiva nu i-a placut rasunsul meu pe care l-am postat de dimineata, dar voi raspunde inca o data, nu mi-am schimbat parerea! nu, nu, nu, nu sarbatorim pastele, oricum vom face un gratar ca in fiecare duminica si da, mama mea face o multime de bunatati de paste, imi este doar de mancarea ei dar din pacate nu pot ajunge sa le probez.

| Alisa a răspuns:

Nu am cumparat si nici nu o sa cumpar. Oulalele le vopsesc joi. FAcem si cozonaci, drob, ciorba de burta, niste prajituri.
Cam atat.

| Symona a răspuns:

Poi y stiu ca toate aceste pregatiri se fac miercuri,, si Da am luat un mielusel mic, dar nu cu gandul de al taia[-) sa-l am ca animal pentru o perioada mai mare de timp happyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am cumparat miel. Vopsim ouale joi( saptamana viitoare). Da, o sa facem. O sa pregatim : carne, oua, cozonaci, o sa mancam si fructe si deocamdata vede mama mea nu mi-a spus prea multe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar mincare? Lasa-ne, lasa-neee...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mananc carne de vita, si nu prea o agreez(in general)
Ca de obicei, Real gateste pentru noi happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu maninc miel, din acelasi motiv ca anelaubed, ouale le vopsesc joi daca voi avea timp, cozonac ( ma pricep pentru ca am avut o ambitie sa stiu si eu sa fac, mama e o gospodina excelenta dar e la Timisoara si a trebuit sa ma descurc) trebuie sa fac pentru ca sutul meu este innebunit dupa cel cu mac asa cum se face in Banat. Si poate si o prajitura ( am primit deja o reteteta de la o doamna membru TPU.)
Apropos, Alinna, daca la avatarul tau este fotografia ta sa stii ca ai un profil foarte frumos.