A fost viclean, te-a țepuit. Partea bună este că se poate schimba ecranul, asta dacă consideri că merită. Display-ul cu defecțiuni poate provoca lag masiv prin jocuri; ți s-a întâmplat asta?
Pai mă gândesc că costa 500-700 de lei ...nu am instalat nici un joc. oricum îl vand în câteva zile... M-am bucurat degeaba ..eu sunt de vina că nu m-am uitat nu știi unde îmi era mintea.
Pe fundal închis nu prea se vad da eu sunt fixist și mă deranjează enorm
Așa că o generalizare, între 100 și 500 de lei, depinde și de model, bineînțeles. Chiar te sfătuiesc să rulezi un joc pe noua ta achiziție, să vezi cum se mișcă tehnologia, si pe langa asta, baga un joc single player, dar instalat, nu de pe browser, unul free și care poate duce jocul pe cerințele recomandate, iar așa îți vei da seama dacă are probleme ecranul. Oricum, problemele de lag ori de lag spikes pot interveni și datorită altor factori, precum cei ai latenței sau ale altor componente care alcătuiesc sistemul. Sincer, este riscant să cumperi de la mâna a doua, mai ales un laptop, părerea mea, cu telefonul sau cu celelalte mai faci ce mai faci, dar dacă ești gamer (în măsura ta), te cam joci cu capul și pajura. Asta este, stai liniștit că oricum problema se rezolvă.
Probabil că nu este moartă în totalitate partea aceea de pixel. Să știi că ochii se vor obișnui cu acei pixeli și îi vor evita (în timp), în special dacă nu are dimensiunile mari și nu este poziționat tocmai pe jumătatea ecranului.
Nu s gamer... Oricum în câteva zile îl vând, va trebui sa fiu mai atent când voi cumpăra altul, din cauza anxietății mi s-a întâmplat.să omit verificarea ecranului am avut că de obicei o presimțire rea și nu am ascultat. sunt dezamăgit că trăiesc într-o lume plină de hoți și mincinoși.
Eh, ni se întâmplă tuturor, avem și noi momentele noastre. Știu ce spui, asta este, mai multă atenție și avem șansa să ne ferim de ticăloși.
Ce ai facut frate
Parca aveai valuta si acum cumperi de pe olx
Ce sa faci vezi cai greu.
natsu15082000 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonymus101 întreabă: