| anka a întrebat:

Ati cumparat vreodata un produs alimentar alterat cu data expirarii perfect valabila? Ce ati facut?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Da.Si nu o data.Prima oara am cumparat niste foi de eclere cu insecte in ele. Dar am avut noroc atunci.Nu am desfacut ambalajul pentru ca era incolor si se vedeau din exterior.Eram cu mama.Mama a zis sa lasam produsul si sa plecam. Dar i-am zis ca nu se poate asa ceva e lipsa de respect fata de ceilalti cumparatori poate mai neatenti.Si m-am dus la una dintre fetele care aranja produsele. I-am zis ca vreau sa vorbesc cu manegerul.Ma asteptam ca tipul sa aiba maxim 30 de ani.Cand colo vine un nene de vreo 50 de ani, nervos probabil ca il intrerupsese fata din nimicul pentru care era platit sa il fac. I-am zis cum sta treaba si tot el facea pe afecatul.Atunci am intors foata.Am zis ca achizitionez produsul, fac o plangere la Protectia Consumatorului si termin treaba.Ca sa vezi ce s-a schimbat:a zis ca ne ofera gratis un produs din aceeasi gama. N-am acceptat.Am vrut doar sa asist cand erau luate produsele si inlocuite cu altele proaspete care trebuiau sa fie acolo de la inceput

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sigur ca da, am cumparat cascaval la vrac, ambalat si etichetata de supermarket, si am constatat ca era mucegait la exterior. Nu m-am dus inapoi cu el dar nu voi mai mai cumpara niciodata acel produs.

| Necunoscută a răspuns:

Da, am cumpărat. Acum îmi pare rău pentru ceea ce am făcut atunci.

Am luat produsul respectiv şi m-am dus acasă. M-am uitat la data expirării doar atunci. Şi am constatat cu uimire că e expirat. În mod normal, cred că trebuia să îl returnez înapoi la magazin, şi să îmi dea altul în schimb. Ei bine, eu n-am făcut aşa. Am aruncat produsul respectiv la coşul de gunoi, şi asta a fost. De atunci, n-am mai păţit astahappy

Am

| Necunoscută a răspuns:

N-am avut (din păcate) tupeul necesar să mă duc să-i zic vânzătoarei că mi-a dat un produs alterat. N-am făcut bine, până la urmă eu am pierdut.

I-am zis tateilaughing care mi-a zis: Trebuia să îl duci înapoi. Dar ştii ce făcea? Îţi dădea altul, şi produsul alterat îl punea înapoi pe raft, şi îl vindea la altă persoană, care probabil nu observa. Aşa sunt românii!

happy

| Alistair a răspuns:

Da. Chiar acum cateva zile. Branza de burduf cu data expirarii valabila dar avea un miros foarte urat si un gust amar. Am fost cu ea inapoi la magazin chiar daca am desfacut ambalajul si le-am sugerat sa verifice si celelalte produse din frigiderul raspectiv.