| deadhoe a întrebat:

Ati fi impreuna cu o grasa frumoasa la fata sau cu o slaba mai eh la fata?

40 răspunsuri:
| deadhoe explică (pentru alex15ccc):

Ești prost?
A-ți este prescurtarea de la "a îți". Du-te în p, ula mea și ce crezi ce vrei.
Ți se pare că sună bine "A îți fi împreună [...]"? straight face

| deadhoe explică (pentru LoveSleep):

Pur și simplu nu-mi place genul ăla de față balon, e puțin peste average (pentru mine). I-ai auzit vocea când vorbește? Zici că e de babă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Tu zici in general 90% din oameni sunt intre notele 4-8 sa zicem, degeaba vorbesti de cazurile concrete in care se vede clar urâtenia, fiind foarte putine nu majoritatea.Sub nota 4 la fatã fiind acelea, restul de 6-10 e subiectiv reprezentând aproape majoritatea. Tu poti vedea o tipã de 10 la fatã, altcineva de 6-8 fãcând "eh"

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Las ca o expediem in Grecia

| Liviu a răspuns:

As fi cu o femeie care e normala, sa nu fie ciuma paduri, dar sa aiba coloana vertebrala.Intelegi ce spun? Ceva calitate.De cantitate,cum deschid tv-ul, Facebook, etc vad la cantitate de ma satur. Unde e calitatea? Nu cer o femeie fotomodel, cer una normala, sa aiba si defecte, sa aiba si complexe.Nu imi pasa, atata timp cat stie sa respecte, sa vorbeasca, si cel mai important, sa iubeasca xD

| RAY a răspuns (pentru LoveSleep):

Corect,asa e, big like

| LoveSleep a răspuns (pentru alex15ccc):

Încă puțin efort și în câțiva ani o să poți să corectezi și tu oamenii.

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Stai liniștit că și aici sunt grase și frumoase... laughing

| AlexDarius3 a răspuns:

Nici una. Eu vreau o gagica de top.

| Doja a răspuns:

Problema la femeile grase este ca demonstreaza (prin grasime) ca nu au auto-control si disciplina. Daca vrei sa fii cu o persoana care nu are autocontrol si disciplina atunci este ok.