N-am folosit, mi-e frica. Colegii mei insa au facut-o si-au luat examene unde trebuiau sa invete carti. Acum, eu trebuie sa invat carti.
Vezi ca exista dispozitive speciale, 'fluturasi' pentru depistarea convorbirilor. Daca s-a aprins beculetul, clar va pune sa inchideti orice telefon si nu desfasurati examenul pana n-o faceti. Plus ca, acum sunt sali de examene in facultati unde s-a luat semnalul de mobil. Nu te poate prinde fiindca n-au voie sa te dezbrace, dar in constiinta lor sunt siguri ca-i furi. Si daca te-a prins, cu siguranta n-ai sa mai treci in viata ta de examenul ala.
Sunt ultimul an, am ajuns aici fara niciun handsfree. N-am de gand sa ma impiedic acum ca t. i. g. a. n. u' ( baaa, nu ma cenzurati) la mal, asumandu-mi un astfel de risc.
Inca ceva: mi se pare inutila si chiar nefolositoare intrebarea ta. Dai copiilor idei la cum sa fenteze scoala.
Flav, nºam scris ca sa dau idei copiilor. Cu siguranta ei stiu mai multe decat noi deja
Nici eu nºam mai folosit asa ceva. Ar fi prima data.
Sper sa nu ma prinda. Dar sincer nºam sanse sa iau examenu asta daca nu procedez asa.
Si mai ales ca a fost materie de un semestru, pentru ca nu mai facem biofizica, eu ma risc!
La materiile importante nuºmi "fur singura caciula" cum se zice, ca nºare rost.
Nici la biofizica nuºs total pe langa, dar nu suficient de pregatita incat sa am siguranta caºl iau.
Vroiam sa stiu parerea celor care au folosit. Daca sunt daunatoare?
Eu am o senzatie f ciudata in ureche si parca simt o durere de cand am probat casca aia... Poate avea urmari?
eddy2012 întreabă: