Şi eu am aşa ceva şi e foarte bun. Depinde acum şi de organismul fiecăruia, că ai văzut şi alte răspunsuri la care oamenii nu au fost satisfăcuţi. Mie una îmi merge bine cu el. Ţi-l recomand
Iti spun eu ca nu e nimic adevarat, si eu am si nu merge.Nu slabesti deloc.Si eu am dat comanda si il folosesc in fiecare zii cate 30 min si nu am slabit de 5 luni decat 1, 5 kg. N-are rost sa-ti iei mai bine iti ie centura dinaia de slabit ca aia are efect in 2 sabtamani 5 kg. funda si vot te rog
Da sa stii ca te ajuta arde 190 din calori pe minut. m-am uitat si pe net scria si pe manual de utilazare
Eu am acasa, dar nu e cine stie ce.e bun pentru masaj. dureri de spate etc.
Da, e bun, si-a luat mama tot asa, ca sa-si tonifice pielea , chiar are efect, daca esti gravida e si mai bun, e bun dupa ce nasti, asta daca alegi sa nasti natural iti ramane un cheag de sange pe care trebuie sa-l masezi vreo 3 ore incontinuu produsul ajunge transportul este inclus sa te bucuri de el. pupici
@toxic daca vrei sa slabesti trebuie sa mai ti si un regim, ca daca tu bagi paine la fiecare masa, nici-o banda din lume nu te ajuta sa slabesti