| Andreea357 a întrebat:

Ati folosit vre-unu Relax & Tone, as vrea sa imi iau si eu unul chiar daca costa mult nu ma int, pe mine ma intereseaza daca are vreun efect asupra combateri grasimi nu ca asi avea nevoie dar pentru orice eventualitate acum ca sunt si insarcinata, ar fi bun, vreau sa stiu daca comanda de la tellevizor e buna adica ajunge produsul costa si transportul? cum va simtiti? a avut efect?
mersi anticipat, FUNDA

Răspuns Câştigător
| EuOO a răspuns:

Şi eu am aşa ceva şi e foarte bun. Depinde acum şi de organismul fiecăruia, că ai văzut şi alte răspunsuri la care oamenii nu au fost satisfăcuţi. Mie una îmi merge bine cu el. Ţi-l recomand happy

6 răspunsuri:
| Barbati4Femei a răspuns:

Iti spun eu ca nu e nimic adevarat, si eu am si nu merge.Nu slabesti deloc.Si eu am dat comanda si il folosesc in fiecare zii cate 30 min si nu am slabit de 5 luni decat 1, 5 kg. N-are rost sa-ti iei mai bine iti ie centura dinaia de slabit ca aia are efect in 2 sabtamani 5 kg. funda si vot te rog big grin

| TRN a răspuns:

Da sa stii ca te ajuta arde 190 din calori pe minut. m-am uitat si pe net scria si pe manual de utilazarewinking

| Piersicutza a răspuns:

Eu am acasa, dar nu e cine stie ce.e bun pentru masaj. dureri de spate etc.

| Dragos777 a răspuns:

Da, e bun, si-a luat mama tot asa, ca sa-si tonifice pielea laughing, chiar are efect, daca esti gravida e si mai bun, e bun dupa ce nasti, asta daca alegi sa nasti natural iti ramane un cheag de sange pe care trebuie sa-l masezi vreo 3 ore incontinuu happy produsul ajunge transportul este inclus happy sa te bucuri de el. pupici

| Dragos777 a răspuns:

@toxic daca vrei sa slabesti trebuie sa mai ti si un regim, ca daca tu bagi paine la fiecare masa, nici-o banda din lume nu te ajuta sa slabestiwinking

| Ioaaa_4297 a răspuns:

Eu il am dar sincer este o prostie acum depinde nu stiu...