N-am fost, dar ma asteptam ca aia 2 milioane care l-au votat pe guru Georgescu, plus habaucii lui Simion, sa mearga, asa cum i-au indemnat astia.
da votam in februarie! eu oricum votam lasconi! da unii il voiau pe georgescu!
Apai și eu tot Lasconi votam. Da mulți zic ca Georgescu întra în pușcărie
Nu imi place Calin Georgescu deloc! un comunist batran! a fost votat ca e frumos! bai nene da nu de frumusete este vorba! este vorba de presedinte! despre asta este vorba! iar Calin Georgescu tine cu rusii! el trebuia luat la rusi! il faceau aia presedinte daca era! dar nu! el vrea la noi sa fie! asta este! dar nu o sa aiba sansa de a fi presedinte! eu am vrut-o pe Elena Lasconi! chit ca este ea cu LGBT! dar eu chiar si parintii mei! nu de asta am votat-o! si nici ca tine cu ucrainenii daca asta era problema! i s-a pus bete in roate lui Elena Lasconi! ca sa nu iasa ea presedinte! domne eu nu inteleg un lucru! moldovenii de ce pot sa aiba femeie presedinte! si noi nu! credeam ca suntem ca fratii cumva! ca ne sprijinim! ma rog nu comentez ca nu am ce sa comentez!
Offf am inteles! ma rog asta este! prevad la anul cand se vor relua alegerile de presedinte! Mircea Geoana vs Elena Lasconi! numai Calin Georgescu nu! sa i se i-a dreptul la alegerea de presedinte! dar nici pe George Simion Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciuca nu ii vreau!