Cred ca toti din noi am fost dar n-am stiut : ba un fulger si-a facut de cap pe-o strada pe care am parcurs-o cu 5 minute inainte, ba am fost cat pe aici sa cumparam un produs alimentar expirat ce ne putea grave semne de intrebare, ba poate in urma noastra s-a intamplat un accident rutier de care n-am mai auzit dupa dar s-a petrecut exact pe unde am circulat si eu cu cateva minute in urma si asa mai departe. Din cauza asta nici nu putem aprecia viata cum trebuie
Cand eram micut si era iarna, nu era caldura termica in cartier si ne incalzeam cu resouri. Mama spunea mereu sa nu mai tinem reseul langa pat si, intr-o noapte, perna mea a cazut pe resou, a luat foc si m-a trezit sora mica tipand "foc-foc" si a venit parintii in fuga si au luat perna aruncand-o in cada cu apa. N-am murit dupa cum se vede, doar cateva mii de fire de par din crestetul capului parlite. Lu' sor'mea, intr-o seara, aplecandu-si fundu' deasupra resoului sa-l incalzeasca, apoi sa fuga sub plapuma, iau luat foc izmenele si tragea de ele sa le dea jos si am sarit cu patura pe ea. Dupa ce c-o durea fundul mai o calcasem si noi in picioare, ca dadeam cu patura in ea si ne-mpiedicam si iar dadeam, ca eram mici si nu stiam cum sa procedam. Mirosea numai a par parlit in camera si a trebuit sa-nghetam de frig cu geamul deschis sa se aeriseasca. La cateva luni dupa, am gasit 2 fire de curent la pamant intr-un santier din fata blocului si, am incercat sa le leg. Mare greseala... M-am ales cu o gaura pan' la os in mana dreapta. Nu stiu cum am avut puterea sa-mi scot firul din mana. In alta zi, cand jucam frunza, am vazut ca cei ramasi se retrasese din joc si am fugit sa fac frunza. Toti incepuse sa tipe si auzeam niste clanxoane in spate dar nu m-am intors sa vad ci am rugit cat m-au tinut picioarele. Un autobuz era la un pas sa ma calce, noroc ca am fugit in continuare ca avea viteza autobuzul si cum ii iesisem in cale n-avea timp sa opreasca daca ma opream eu. Cand ne dadeam iarna cu bobul (mai multe sanii la un loc) eu tineam carma cu o patina in picior si ne-a iesit o masina in cale si n-am avut cum s-o evit. Am indoit portiera masinii cu picioarele, capul... Nimic ce o spitalizare n-a rezolvat. M-am aruncat de la etajul 3 al unui bloc in constructie. Jos era un morman de pamant moale fara sa vad un bloc de ciment acoperit de pamant. Dupa ce am sarit si am intrat in contact cu bucata aia de beton, am simtit ca toate organele s-au lipit de spate. Abia am gasit puterea sa ma ridic. Bine caci cazusem cu capul pe pamant. Am cazut si in scara blocului odata, dandu-ma cu fundul pe balustrada. De la et. 1 am cazut fix in cap. Nu s-a spart, dar nu mai stiam de mine si mai radea sor'mea cu prietenele de una facuse pe ea si celelalte erau la pamant de ras. Bine-nteles ca n-am avut puterea sa le-njur pe loc. Mai sunt chestiute d'aste care nu-mi vid pe moment, dar sunt convins ca altii au trecut prin mult mai rau.
Aaaaa, mi-am amintit de perioada cand eram la verisori. Ne-am dus la dunare si din fuga sa-mi iau avant sa sar in apa, mi-a intrat un ciob in picior, mi sa-nmuiat genunchiul si am cazut in genunchi apoi putin pe burta si cu capul m-am dus inainte tragand si lesul cu el in dunare. Daca nu ma scotea un var nu mai stiati de asta.
Am fost in coma acum cinci ani, si visam ca bunica mea care este moartea imi zicea sa ma duc cu ea, cand am vrut sa-i intinmd mana m-am trezit. din fericire.
1. Trasnit ( am avut noroc de un stalp de langa mine
2. Agatat de tir cand eram pe bicicleta
3. Rupt sufele de la franele de la bicicleta in panta abrupta.
4. Cand eram bebe - sanatatea...
Eu m-am electrocutat puternic pe la 4-5 ani(nu mai stiu) de o chestie de fier de la o fantana, dar a venit tata si m-a lovit cu ceva in mana si a deslipit-o de metalul respectiv, daca nu imi desprindeam mana de acolo nu mai postam aceasta intrebare.
Am avut doua experiente de felul acesta. Prima oara cand aveam 14 ani si am incurcat un medicament. Am ajuns la terapie intensiva si doctorita care s-a ocupat de mine a fost aproape sigura ca nu voi supravietui. A doua oara a fost acum trei ani, cand am nascut fetita. In timpul operatiei am realizat ca anestezia nu-si face efectul. M-au trecut pe anestezie generala, in timpul careia am facut un stop cardiorespirator. Medicii care m-au operat au realizat prea tarziu ca sunt alergica la anestezice. Dar totusi am avut noroc si am supravietuit fara probleme si eu, si copilul.
Fizic, nu... dar fata de pacat am murit si incerc sa fac voia lui Dzeu in toate privintele...
Prima oara la cateva luni din cauza pleumoniei, bineinteles nu constientizam! si acum vreo 5 ani era sa ma innec, noroc de tata! am mai fost oparita cand aveam 7 ani, am semn undeva pe gat bine ca nu mi-a picat pe fata!
Nu mi s-a intamplat niciodata. Poate am avut noroc, nu stiu, dar niciodata nu am avut nici macar o mana rupta su ceva de genul... M-am intrebat mereu cum ar fi sa mi se intample ceva. Mi se pare destul de ciudat-am citit postarile celorlati-si cred ca sunt norocoasa, desi nu prea cred in noroc.Sau cine stie, poate cineva de sus are grija de mine.
Da. 1 data, era sa ma inec, un mic noroc, un baiat, a sarit dupa mine, si ma ridicat, acum vreo 2-3 ani, dar, daca era sa o pun, asta era, dar cam mic, !
Da, de mai multe ori:prima data cand aveam cateva luni a trecut roata carutei peste mine si parintii de frica sa nu mor m-au botezat in galeata cu apa, apoi pe la 10 ani am cazut intr-o fantana dar m-a salvat o verisoara, la 28 de ani am vrut sa ma omor si m-a oprit fiica cea mare, pe la 40 de ani m-a blestemat cineva si era sa fiu trasnita dar o voce m-a avertizat si m-am ferit iar trasnetul a cazut chiar langa mine provocandu-mi doar o cadere de pamant, asa ca eu cred ca fiecare avem scris cand si cum sa murim.
Daca te ai gindi un pic, la mometul cind simti ca iti este rau si nu stii daca mai iti revii sau nu, eu am avut niste stari si care credeam ca ajung la spital ori numia ajung si mor dar, dumnezeu a fost este si va fi cu mine, cu noi toti.
De doua ori, dar citind postarea lui stefybx am sa fac povestec ce s-a intamplat cu mine cand m-am nascut. m-am nascut cu diafragma facuta varza(hernie), inima in stanga, ficatul in gat, stomacul intre coaste, in fine... m-au operat si pe vremea aceea, acum 38 de ani, scapa doar un copil din 10.000.au chemat o doctorita din grecia si m-a operat.am scapat cu toate ca am o cicatrice oribila pe abdomen si orice medic care ma vede ma intreaba cine m-a macelarit in halul asta.fiind in stare critica, bunica mea a "apelat"la o persoana cu puteri"supra- naturale"pentru a ma boteza.de altfel un tip extrem de inteligent(probabil ca in asta consta puterea lui supra -naturala). si uite ca am scapat cu bine.nanul meu a murit de mult si daca ar trai, i-as multumi, mai ales pentru cele, peste, 300 de carti pe care le-am primit cadou de la el.
Pai da! La cat de aiurita sunt... odata ascultam muzica la mp3 pe strada si era sa dea o masina peste mine(noroc ca m-a tras o amica de mana), iar odata (cand eram mai mica-11 ani) era sa arunc casa in aer pentru ca mama incerca sa ma invete sa dau drumul la aragaz si pentru un moment a plecat de langa mine asa ca am experimentat singura
MaliciousDeath întreabă: