| JustinBieberFanForever a întrebat:

Ati fost rautaciosi la intrebarea mea cu fan clubul, vad ca acest site nu e pentru fan cluburi ci e de intrebari, pacat, dar justin va ramane mereu in inima noastra, te iubim justin cu sa fara fan club aici.deci am o intrebare, care ziceti ca e cea mai scumpicka melodie a lui justin, eu zic ca toate sunt super tari, dar ziceti voi, care ziceti ca va place cel imi mult? nu uitati, cei ce il injurati(pentru ca am vazut specii din astea) pe JB ar fi bine sa nu raspundeti pc sunteti invidiosi...

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

@JustinBieberFanForever
Să știi că, într-un procent foarte mic (MICROSCOPIC!) te înțeleg. Există acest efect de turmă. Dacă unul se ia de Bieber să se ia toți de el. Și așa ajung toți cocalarii să se ia de Bieber pentru că are muzică nașpa când ei ascultă aceeași muzică nașpa, doar că de la alt cântăreț. Oamenii ăia sunt bătuți în cap și ai dreptate dacă îi numești nimicuri.

Acum partea frumoasă.
Justin Bieber este un cântăreț cu voce pe calculator, comercial și foarte mediatizat pe nimic. Melodiile lui sunt de 2 bani, cu instrumental varză, care nu transmit nimic.
Nu ai dreptul să îl consideri nimic pe orice om căruia nu îi place Justin Bieber. Știi foarte bine că în ultimele zile s-au pus o grămadă de întrebări despre *** ăsta. 90% din cei care au răspuns contra lui sunt oameni cu capul pe umeri care știu să aprecieze muzica bună, nicidecum miștocari care se iau de Bieber doar ca să facă pe șmecherii. Un bun exemplu sunt eu.
Eu consider că majoritatea muzicii mediatizate e de doi bani. Dacă eu nu ascult Bieber, Inna, Puya sau mai știu eu ce și ascult Metallica, Breaking Benjamin, Black Sabbath, AC/DC, Disturbed etc. nu înseamnă că sunt un nimic sau că sunt invidios sau că nu știu ce e muzica etc.Doar am capacitatea de a gusta muzică mai de calitate decât a lui Bieber, am o gândire mai matură. În situația mea sunt majoritatea celor care au răspuns la ultimele întrebări ale lui Miamia, LadyJ etc. Noi ne-am maturizat suficient încât să realizăm că muzica lui Justin Bieber e bună de pus în Recycle Bin. Nu înseamnă că suntem nimicuri. Și nici sataniști nu suntem, doar gustăm muzică bună. Și avem destule argumente pentru a-ți arăta că Justin Bieber e un cântăreț foarte slab și ce ascultăm noi e mai bun. Nimicuri sunt cocalarii, șmecherii de cartier, care ascultă Puya și Inna și se iau de Justin Bieber că așa e la modă, că așa face toată lumea. Ăia sunt nimicuri, nu noi.

Sper că observi că nu am nimic cu Justin Bieber. Eu am cu toată muzica de proastă calitate în general. Nicidecum nu fac mișto de el pentru ca să fiu cool sau alte din-astea. Doar îmi exprim opinia.

În concluzie, nu ai dreptul să îi faci pe toți cei care îl înjură pe Bieber nimicuri.

Și sper să apreciezi faptul că nu te-am luat la înjurături de data asta, ci am încercat să îți explic cu răbdare niște lucruri. Dacă le-ai înțeles bravo ție, dacă nu, treaba ta.

Nimeni nu e invidios pe Bieber. Unii îl înjură cu motive întemeiate, din cauza muzicii lui, nu din cauza lui sau a frezei. Alții îl înjură să fie șmecheri. Oricum ar fi, nimeni nu e invidios pe el. Tu ai niște principii la care nu poți aduce argumente și ar trebui să nu mai faci asta.

Baftă

21 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cea mai scumpickă zici? laughing Nu-s fan Bieber, dar i-am ascultat melodiile chiar şi doar de curiozitate şi Love me este chiar draguţăhappy, cea mai scumpikă a lui laughing.

| TeoPT a răspuns:

Aici nu mai e vorba de gusturi.

Este vorba de gusturi atunci când spui că admiri un artist.
Nu e vorba deloc de gusturi atunci când îl idolatrizezi și îi jignești pe alții care nu îl adoră. E nesimțire.

Sunt din ce în ce mai puțin de acord cu zicala "Gusturile nu se discută" Pentru că nu îi pot spune "bine. parerea ta, gusturile nu se discuta" unuia/uneia care susține sus și tare că Bieber e cel mai bun cântăreț din istorie etc. Aici intervine și calitatea muzcii. Cu toate că, în fond, gusturile nu se discută, Justin Bieber este un cântăreț de rahat și Metallica e o trupă legendară. Lucrurile astea nu se schimbă. Nu contează că asculți un artist. Faptul că îl asculți nu îl face mai bun.

Gusturile sunt influențate de anturaj, capacitate intelectuală, educație, maturitate etc. Într-un cuvânt gusturile se discută din ce în ce mai mult. Această zicală e din ce în ce mai puțin valabilă.

Sper că te-ai prins ce am vrut să zic. Gusturile sunt influențate de mulți factori. Dacă cineva încearcă să învingă muzica de calitate cu una de rahat, nu îi poți spune că "bine, părerea ta, gusturile nu se discută". Nu îl poți lăsa în prostia lui. Trebuie să îi arăți care e muzica de calitate. Cu alte cuvinte, gusturile se educă.

...
Baftă

| TeoPT a răspuns:

@Jelli

De abia acum am observat greșeala. Am dat copy-paste greșit și nu am observat. laughing Mersi.

Baftă

| TeoPT a răspuns:

@Jelli - nu m-am simțit deloc jignit.

| katy a răspuns:

Nu suntem invidiosi pur si simplu avem o varsta, suntem oameni maturi si vrem sa va facem sa intelegeti ca justin bierber asta nu da doi bani pe voi.lui nu ii este greu sa zambeasca pentru ca face o groaza de bani de pe urma voastra. oricum e un copil plin de figuri si fite pentru ca de la o varsta asa mica are o gramada de bani, dar el nu ar da doi lei pe voi.acum sunteti prinsi de nostalgie dar peste cativa ani o sa realizati si voi ca ati dat banii aiurea pe reviste si cd-urile lui asa patisem si eu cand eram mica,eram innebunita de Aaron Carter fratele lui Nick Carter din BackStreetBoys oh go on si acum mor de ras cand imi amintesc, eram ca voi. oricum nu e rau sa va bucurati de copilarie dar e una sa apreciezi muzica cuiva si e alta sa pui suflet sis a suferi ca vai nu ma baga in seama si ca nu stiu ce, sunteti mici nu realizati asta dar va faceti singuri rau

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

@katy : genial raspunsul. sunt intr-u totul de acord cu tine. nu as fi putut s-o spun mai bine laughing

| mistakeofyourlife a răspuns:

@katy Te respect din tot sufletul meu. laughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Sconcsiş a răspuns:

Ce proastă eşti laughing)
Deci îmi place Justin Bieber - I is a gay

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Love me.nu sunt fan, dar am ascultat

| thebest_6021 a răspuns:

Imi place cel mai mult down to earth.

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Noi nu avem nimic cu tine si nu suntem invidiosi absolut deloc pe obsesia ta. Ne este foarte bine si fara ea. Cat despre melodie? Nu imi place niciuna de acum, dar as fi foarte recunoscatoare daca ar face o melodie de adio care sa se numeasca "Bye-bye, m-am sinucis", rolling on the floor

| AbcElly a răspuns:

Bai "golanei de starada" ce suntem...tu din intamplare te obosesti sa citesti ceea ce scrii? eu nu cred,"nimicurilor" de noi NU ne palce Jb,nu l-am ascultat live si nici nu vreau asta,da nu cred ca ar mai avea acea voce de copil care canta "ohh baby-baby ohhh" raised eyebrows sigur crezi ca e cel mai bine sa fi fan al lui? las-o balta! sunteti praf,cum poti fii inebunita dupa un baiat care nici nu stie ca "mataluta" existi pe acest pamant? si daca ar stii crezi ca-i va pasa?raised eyebrowssi da eu sunt invidioasa da in niciun caz pe vocea lui de retardat ci pe banii lui, tu iti dai seama ca cu fiecare "JustinBieberFanForever" asta mai face niste bani, cel mai mult i se potriveste : "prost sa fii noroc sa ai"winkingwinking

| andreutssa20 a răspuns:

@7h30 cum tu crezi ca metalica... sau ce mai asculti tu este cea mai buna muzica... asa unele persoane cred ca melodiile lui Justin Bieber sunt cele mai buna fiecare cu gusturile lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce descoperire, fata!
Buna Miamia. Va ramane in inima ta, tu vei ramane in memoria mea cel putin pentru cel mai stupid utilizator pe care l-am putut intalni!
Sunt invidioasa fiindca nu sunt lesbi raised eyebrows?
Sunt invidioasa ca nu isi bate joc tot youtubeul de mine?
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca tine nu cred...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@7h30 mi se pare mie sau vorbesti de unul singur?
@JustinFannustiuce, deci pana la urma ce voiai? Incurajari?
Iar legat de gusturile tale superultrahiperexceptionale, poti sa te si masturbezi la poza lui, iar la orgasm sa urli "baby, baby, baby, oooh" prin casa. Atata timp cat nu te auzim, nu iti auzim superultraaprecierile legate de el, nu incerci sa ne convingi de superultratalentul lui si atata timp cat noi nu il auzim, e in regula. Din pacate tu ai facut fix pe dos. Si sa stii ca acest site, chiaaaar nu este pentru FanCluburi, ci intrebari :D. Poti cauta pe youtube FanCluburi, cred.
Nooo. N-ai sa vezi vorbe de bine, deoarece: http://i.imgur.com/GH7dH.jpg
Cu drag, Jelli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu placere happy. Sper ca nu te-ai simtit jignit.

| JustinBieberFanForever explică:

Nesimtiti,justin forever star,multumesc pentru cei ce au raspuns serios.ssi mie imi place love me, e super.dc va luati de justin mistocari golanei de strada, sunteti niste nimicuri.

| JustinBieberFanForever explică:

Orice ati zice, bieber e cel mai tare.nu va inteleg de ce vreti sa ma convingeti sa ma comport ca voi cu un adevarat talent.rusine sa va fie.