Am fost tentat, am furat, dar roata s-a intors si am pierdut si eu. De cand sunt corect nu mai pierd nimic.
Cu siguranta in Iad o sa ajungi.Am auzit ca au facut restructurari de personal pe acolo si ii angajeaza pe hotii de piersici acum. Nu am furat nimic cand eram mica din cate imi amintesc eu pentru ca mereu mi se spunea ca e foarte rau sa furi.Si pe atunci nu faceam lucruri rele
Ce-ti veni sa te "spovedesti" dupa atatia ani? Si eu eram tentat sa fur, bataie, aproape zilnic. Daca tu, c-ai luat o piersica crezi c-ajungi in iad, d'apoi eu care cheleam copacii vecinilor de fructe? Unde ajung eu?
Am furat guma si Tic-Tacul de la mama Atata, erau unele lucruri care-mi trebuiau la magazine, dar nu le-am luat fiindca stiam care vor fi consecintele, nu pot ascunde o astfel de fapta mult timp, ca incep sa simt ceva in mine (vina) si cum am fost educata sa fiu buna si sa spun adevarul nu pot face ceva rau.
De nevoie toti fac, omul este pacatos de cand se naste si pe parcurs poate sa se indrepte daca vrea sa fie mantuit.
Eu am ochii caprui deci se intelege ca am furat..si daca stau sa ma gandesc nu m-am oprit:*
Da, pe la 6 ani am furat o hainuta de la papusa prietenei mele ca tare mult imi placea.
Si acum ne amintim ce ne faceam una alteia si radem de mama focului
Cand aveam 14 anii furam din magazile la greu sucurii tigari tot ce prindeam loam dupa ce mau prins o data am loat o mama de bataie si de atunci nu mai fur nici o boboana
Am furat cartile de joc ale prietenei mele. aveam 4 ani cred, si mai am cateva dintre ele si acum.cine zice ca n-a facut-o minte.
Pe la 5 ani, am furat de la prietena mea o agrafa foarte faina care-i cazuse pe jos. Si acum o am.
In rest, nu-mi aduc aminte sa fi furat ceva.
Thecurious întreabă:
Anonymus101 întreabă: