Da! am fopst dezamagita la examenul de la capacitate! ATunci eram mica si nu am realizat, ba chiar m-am bucurat ca am luat 8. 40! Apoi am realizat ca puteam mai mult, ca nu invatasem suficient si eram dezamagita deoarece la liceu toti aveau note mari, m-am ambitionat si am reusit sa am cele mai mari note din clasa! M-am mobilizat la timp si mi-am dat seama ca pot recupera timpul pierdut la sala, in oras sau la tv, calculator si am pus mana pe carte! Inca mai am multe de invatat dar conteaza vointa, straduinta, iar eu sunt fericita cand vad ca am reusit!
To timpul sunt dezamagita de mine
Si daca ar fi sa schimb ceva totul prieteni, scoala, viata, haine, casa, oras, etc
Absolut da iar poate daca m-as intoarce as avea o alta atitudine, as lua alte alegeri dar daca stau si ma gandesc bine la cum e astazi, la cum sunt eu, cred ca daca as schimba nu ar avea acelasi sens deci am pareri de rau dar nu as schimba nimic in fond ma gandesc ca poate asa a fost sa fie.De ce sa pierdem timp in trecut cand prezentul si viitorul nostru se mai pot inca modifica
Nu cred ca am avut un astfel de sentiment [sa nu crezi ca sunt increzuta], in schimb m-am simtit penibil de multe ori.
Tot timpul imi rezerv timp si mai gasesesc cate ceva de regretat.Si nici macar nu trebuie sa ma gandesc prea mult timp ca sa fac asta.Chiar si daca mai pot schimba ceva prefer sa aman confruntarea finala la infinit doar de dragul de a evita problema ca la final sa dispara.Niciodata nu mi-au placut finalurile.De orice fel. Fericite sau triste.Nu as da timpul inapoi.Si asa viata e lunga
m_3358 întreabă: