Ce nu face ursul să devină relevant. La care dintre întrebări ai răspuns?
Nu cred ca fata e un motiv sa pocnesti pe cineva,ci modul in care gandeste,daca e sanatos in conceptii,il lasam sa plece,daca e alienat si o da in paranoi mentale,isi ia zece pe spate ca decarii.Dar nu neg ca unii au, in expresia faciala, o greata si o voma pe ei, de iti vine sa le resetezi pifometru', si gesturile faciale ii ajuta mult sa fie asa de antipatici.
Imi place cum gandesti. Chiar esti nascut in 1995?
Da,n-am de ce sa ascund data de nastere sau identitatea pe TPU, ce scrie la profil, scrie si in buletin.
Bun, mi-ar placea ca fiu'mi-a sa fie asa destept ca tine la varsta de 17 ani
Da. Bine ca nu suntem fata in fata ca nu se stia ce te apuca La vreun psiholog ai incercat sa mergi? Mai are omul momente de oboseala, suparare dar nici chiar asa.
Matusa-mea e psiholog, unchiu'mi-a e psihiatru iar eu o sa dau la facultatea de psihologie. Ce rost are sa ma duc la psiholog?
Atunci poate te tratezi cand incepi facultatea daca tot o sa fii in domeniul asta. Acum serios vorbind, ce motive ai avea sa te enervezi pe anumite persoane din senin, fara ca ele sa iti adreseze macar un cuvant? De-asta mi se pare ciudat. Ce vina au saracii oameni ca arata intr-un fel sau altul sau ca fac un gest anume? Poate nici tu nu placi tuturor, dar ti s-ar parea plauzibil sa primesti un pumn in fata numai pentru ca arati intr-un fel si nu in altul sau pentru ca te-ai asezat pe un scaun?
Poate ca am primit si de aia imi vine sa dau si eu asa! Mersi de raspuns dar intrebarea nu mai este in baza de date, am sters-o pentru ca n-are nici un sens. Spor la treaba!
Cateodata, nu e nevoie sa infloresti un raspuns ca sa ajuti pe cineva. Ne-am saturat de vorbe-n vant. Vrem adevarul!
De aceea a luat funda MailDaemon, a fost sincer.
Pa si pusi, v-am pupat la revedere!