Da, puteam sa mor intr-un accident de masina foarte grav, si nu numai eu ci si inca 5 persoane, am avut un mare noroc.
Acum o luna de zile am fost la un pas de moarte, am avut o interventie chirurgicala deosebita. Speranta este ca Dumnezeu e mare si noi ne amintim de el numai atunci cand trecem prin situatii dificile.
Era sa mor la nastere. M-am nascut prematura, neh, n-aveam sansa de viata, spuneau medicii.
Eram mica. 1 kg, 300 gr.
D-zeu m-a iubit si mi-a daruit viata. M-a scapat de moarte. De multe ori.
La mine, a mai patit asa un coleg. Era racit, a facut febra interna si a dat in convulsie.
Da...oarecum.acum 2 ani un grup de prieteni au decis sa mergem la o plimbare cu masina.erau 4 si cu mine 5.norocul meu a fost ca in momentul in care m-au sunat sa merg cu ei faceam dus si a raspuns mama.in aceeasi zi la 2 ore distanta de la telefonul primit am aflat ca au facut accident iar soferul a murit pe loc si alt prieten si-a fracturat coloana...deci ma pot considera norocos ca nu am raspuns eu la telefon pentru ca sigur as fi mers cu ei
Cand aveam vreo patru ani, am aterizat cu un ursulet direct intr-o oala cu apa clocotita. Daca nu il aveam in brate, muream.Si asa nu am scapat prea usor, am avut ceva arsuri serioase si practic a trebuit sa invat sa merg din nou.Cand am mai crescut m-am intrebat de multe ori cum ar fi fost daca muream atunci
Mai am si acum ursuletul poznas care "m-a salvat"
Papusicaaaaaa12321 întreabă:
LisaJulie întreabă: