Nu inca. Dar sper sa ne intalnim cu totii in realitate intr-o zi cu soare, la un gratarel
Da si a fost excelent. E exact persoana pe care mi-o imaginasem. Mi-ar placea tare mult sa facem "o claca" mai multi din zona.
Deocamdata, m-am intalnit cu 2 persoane. Urmeaza inca 2 in viitorul apropiat, pe urma mai vedem.
NU! Nu am avut astfel de prieteni, poate ca mi-as fi dorit-o...; Timpul meu de peste zi, este unul f. limitat si datorita tatalui bolnav, ce este aproape imobilizat, intr-un carucior pe rotile. Cine poate sti, poate candva, undeva, am sa o fac probabil, daca am sa mai raman pe aici...
Nu o cunosc personal dar am vazut-o pe Anna, cea care s-a retras de pe TPU de ceva timp
Da, mi-am gasit o prietena pe TPU si ghici ce? eram prietene de mai bine de 9 ani
Am incercat sa-mi fac prieteni pe chat da nimeni nu ma baga in seama asa ca am iesit
Sint citeva persoane deosebite, pe care le apreciez foarte mult, pe care eu unul le consider prieteni (apropo de ce spune Furni) si as vrea sa le cunosc...
Furni as vrea, dar sper ca n-ai uitat... sint timid, am spus-o deseori pe site, deci sper sa fii tu vorbareata, pentru ca eu o sa fiu mutulica Si sper sa citeasca si cealalta persoana, pe care o s-o intilnesc curind... intilnire pe care o tot amin din aceleasi motive