Daca o face o data sigur o va mai face. plus de asta, te impaci cu iubirea, dar ramane indoiala. daca nu merge unde zice? daca nu e cu prietenele/prietenii si e in alta parte? de gandurile astea n-ai sa scapi. concluzia o tragi tu
E o situatie diferita cand intr-adevar ti se intampla asa ceva...dar in principiu nu.
Daca as iubi enorm as ierta, daca doar ar fi o relatie asa trecatoare NU AS IERTA IN NICIUN CAZ!
Analizand mai multe chestii, am decis sa raspund "da" in prima faza. De ce? Pentru ca un lucru care s-a intamplat o data, poate sa nu se mai intample niciodata. Poate a fost o scapare, cine stie. Merita o noua sansa daca il iubesc si-mi dovedeste ca imi impartaseste sentimentele. Dar daca se intampla si a doua oara, nu as ierta, e clar ca va urma si a treia oara. Si daca ma inseala si a treia oara, deja e vina mea, ca sunt prea credula. Oricat de puternice ar fi sentimentele mele, as pune punct dupa a doua oara. Asta in cazul in care iert prima scapare Sper ca ai inteles ceva din toata filosofia mea.
Ca si la migratii, se pleaca in cautare de locuri mai bune, inseamna ca problema e la tine - il lasi in pace sa-si faca damblaua in alta parte; ca se intoarce sa-si ceara scuze, aici intervine fiecare cu ce crede de cuviinta
Nu. Daca te iubeste nu te insala. Si daca vede ca il/o ierti sigur o va mai face.
Da, as erta. Ca nu intotdeauna sexul cu o alta persoana inseamna si inselare sufleteasca. Depind multi factori: distanta, timpul desppartirii, cat de mult pune el atentie pe acest fapt. Nu as fi foaarte radicala. Sunt libera in aceasta gandire.
100% NU! in momentul in care, ipotetic, m-ar insela, m-as desparti definitiv de el!
anonim_4396 întreabă:
Totulll1998 întreabă: