Întrebare recomandată | MagiicGirlI a întrebat:

Ati ierta persoana iubita daca v-ar insela?

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Daca o face o data sigur o va mai face. plus de asta, te impaci cu iubirea, dar ramane indoiala. daca nu merge unde zice? daca nu e cu prietenele/prietenii si e in alta parte? de gandurile astea n-ai sa scapi. concluzia o tragi tu

46 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

E o situatie diferita cand intr-adevar ti se intampla asa ceva...dar in principiu nu.

| Cigαяєttє a răspuns:

Nu, am facut o data greseala de a ierta, a doua oara nu se va mai intampla.

| ellaells a răspuns:

Daca as iubi enorm as ierta, daca doar ar fi o relatie asa trecatoare NU AS IERTA IN NICIUN CAZ!

| LolaLollita a răspuns:

Analizand mai multe chestii, am decis sa raspund "da" in prima faza. De ce? Pentru ca un lucru care s-a intamplat o data, poate sa nu se mai intample niciodata. Poate a fost o scapare, cine stie. Merita o noua sansa daca il iubesc si-mi dovedeste ca imi impartaseste sentimentele. Dar daca se intampla si a doua oara, nu as ierta, e clar ca va urma si a treia oara. Si daca ma inseala si a treia oara, deja e vina mea, ca sunt prea credula. Oricat de puternice ar fi sentimentele mele, as pune punct dupa a doua oara. Asta in cazul in care iert prima scapare laughing Sper ca ai inteles ceva din toata filosofia mea.

| fadnox a răspuns:

Ca si la migratii, se pleaca in cautare de locuri mai bune, inseamna ca problema e la tine - il lasi in pace sa-si faca damblaua in alta parte; ca se intoarce sa-si ceara scuze, aici intervine fiecare cu ce crede de cuviinta

| CuteCurly a răspuns:

Nu. Daca te iubeste nu te insala. Si daca vede ca il/o ierti sigur o va mai face.

| givehelp a răspuns:

Da, as erta. Ca nu intotdeauna sexul cu o alta persoana inseamna si inselare sufleteasca. Depind multi factori: distanta, timpul desppartirii, cat de mult pune el atentie pe acest fapt. Nu as fi foaarte radicala. Sunt libera in aceasta gandire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Ar fi un moment de slabiciune si de maxima prostie.

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă eşti prost o ierţi.

| mady03 a răspuns:

100% NU! in momentul in care, ipotetic, m-ar insela, m-as desparti definitiv de el!

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

Am iertat-o...

| anateoPwP a răspuns:

Desigur... mortilor li se iarta totul big grin

| MagiicGirlI explică (pentru anateoPwP):

laughing

| 4b a răspuns:

Am iertat, si mi-am vazut de viata mea...de atunci, fiecare cu drumul lui...

| fugera a răspuns:

Nu

| Xtadelo a răspuns:

Posibil...