Nu mi-a placut sa stric o familie si am o parere proasta despre aia care accepta asta, pot zice ca sant idioti - scarbe (care se baga peste barbati casatoriti)
1.Nu, n-am ieșit.
2.O părere nu foarte bună, însă ei sunt cei care își asumă deciziile.
3. Mă îndoiesc de faptul că cineva ar prefera o persoană casătorită. S-ar putea să se simtă atrași de cineva nepotrivit, fara ca ei să isi fi dorit lucrul acesta.
Eu nu as putea pentru ca nu imi convine sa stea cu mine si apoi sa se duca la nevasta lui. Dar sunt persoane carora le convine sa aiba parteneri casatoriti pentru ca nu vor sa se implice 100% intr-o relatie, nu vor sa aiba pe cineva permanent care sa le scoata ochii pentru orice, vor sa traiasca mai liberi.
Mi-ar placea ca oamenii care inseala sa moara in cele mai groaznice chinuri posibile
N-o sa inteleg niciodata inselatul. Daca stii ca esti prea tampit si idiot sa tii o relatie ca lumea atunci ramai singur sau macar dezvaluie-ti intentiile de la inceput sa stie celalalt o treaba.
Nu, pentru ca nu ar fi corect.
Și oricum nu merita sa investești intr-o astfel de relație pentru ca distrugi o familie cum ai spus si tu. Omul acela și-a luat un angajament, trebuie sa îl respecte. Nu îmi plac persoanele care inseala și nu as putea fi cu acel gen de persoana.
Nu, dar inteleg sentimentul pentru ca am prieteni care fac asta . Este vorba de sentimentul de superioritate pe care ti-l da, cand vorbeste de fata cu tine cu actualul sau cand esti in pat cu ea si nu-i raspunde la telefon pentru ca prefera compania ta. Doar inteleg sentimentul, nu ca as face asa ceva .
O data ce iubește din tot sufleul acel suflet acea inima nu ai ochi in veci pentru altcineva este este imposibil sa poți sa iubește pe altcineva bine înțeles doar dacă iubește cu Adevărată din tot sufletul și inima
Oricum ma depășește total ce ai spus acolo
ariana_5123 întreabă:
Robert160 întreabă: