anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati incercat sa trimite-mi SMS la 1335(de la Mobillogo)? Cu chestiilea alea care canta PAMPAM, IEPURAS? Ce se intampla daca trimiti? Cat ai platii? Sau doar o vrajeala trimit si nu primesc melodia?

15 răspunsuri:
| Gicone a răspuns:

E vrajeala. Am trimis pentru melodia aceea mai veche cu marinarul. Imi spune ca telefonul meu nu este compatibil si mi-a luat si banii. Am Samsung J-150. Se potrivesc cam toate felurile dee fisiere la al meu.
In fine, scrie mai multe la termeni si conditii pe site-ul lor.
Parerea mea, nu e recomandat sa trimiti. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o porcarie fara bani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa ai internet pe mobil altfel nu merge! iti ia doar banii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am cumparat melodii si mi-a mers, tot ce iti mai trebuie este sa ai internetul pe mobil, si de pe adresa care ti-o trimit ei descarci tonul de apel...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am incercat si nu pot sparge site-ul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-au luat banii si nu au trimis nimic. Am incercat 1 saptamana sa sun la relatii cu publicul si nimeni nu raspunde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

`E teapa iti iau banii si melodia nu ti o trimit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba n-are careva pe net melodiile? E mai simplu sa le descarci de pe net si apoi in tel.

| Alexandrup a răspuns:

Este o pacaleala crede-ma! iti fura banii!

| madylynatha a răspuns:

Eduard1...si de unde ai tu melodiile alea?

| Aless667 a răspuns:

Oare mai merge sa trimiti?

| samyboss39 a răspuns:

Sa stiti ca este o prostie o vrajeala dor iti ia bani si nu tio trimit nimic mai bine incercati sa le luati de pe net adina de pe net de pe calculator sper ca n-am fost de ajutor

| EdySH0r123 a răspuns:

Poi daca vrei melodiile toate le gasesti la mine dai add edy_sopy la mess si sunt toate melodiile ale tale la doar 2 euro si mai negociem nu uita edy_sopy

| EdySH0r123 a răspuns:

Pai baga id edy _sopy si ai toate melodiile la doar 2 euro pe tel mai negociem dar tine minte toate melodille la doar 2 euro