În momentul în care nu mă mai atrage/nu-mi (mai) convin anumite lucruri la cel de lângă mine şi simt că nu mai are rost să stau lângă el, mă despart direct.N-ar avea rost să-l înşel şi nici nu îmi stă în caracter să fac aşa ceva.Asta ar însemna fie să profit de anumite avantaje pe care le-aş avea dacă aş rămâne cu el şi poate să-l țin de rezervă în caz că nu mai merg lucrurile cu celălalt,fie să fiu genul care are nevoie să se simtă dorită de mai mulți bărbați care să stea codiță după ea.Şi mi s-ar părea obositor să mă împart în două (sau mai multe) locuri,să inventez fel şi fel de poveşti ca celălalt să nu se prindă,să stau clipă de clipă cu stres că aş putea fi prinsă.Mi se pare aiurea rău de tot din toate punctele de vedere să duci o viață dublă.
Pe cei căsătoriți şi mai ales cu copii,i-aş mai înțelege,într-un fel, dacă ar face aşa ceva, sunt situații şi situații, dar cei care nu au astfel de legături, n-au nicio scuză.
Nu, daca sunt intr-o relatie si nu mai merge prefer sa ies din ea si pe urma sa caut pe altcineva.
Da. Pusesem la grămadă nu stiu câte foietaj-uri de la mega și mno, vânzătoarea nu le-a mai numărat(mă știe), m-a întrebat câte am pus și eu logic că am spus că mai puține. M-am simțit foarte nașpa apoi. Am mers să plătesc a doua zi. (Hey, de fapt erau mai multe, nu stiu ce a fost în capul meu)
Nu. Am avut ocazia și motive destule, dar nu sunt pentru mine gesturile astea atât de josnice. Nu îmi stă în fire.
Tentațiile ai fost și cred vor fi mereu la toți, sub diferite forme, chiar și intelectuale nu doar fizice. Însă avem o conștiința care poate domina in acel moment și ideea in sine de a nu face rau.
N-am avut nici macar relatia ca sa vad daca mai ajung si acolo apoi, ma insel pe mine insami.
anonim_4396 întreabă: