Ehee...si "binele" asta e cu doua taisuri, depinde cine-l evalueaza.
Sunt si d-astia de ajung sa se creada mesianici si sa doreasca sa schimbe lumea din radacini, doar pentru ca ei considera ca idealurile lor sunt cele pozitive, cele "corecte".
Uita-te peste gard la noile trenduri de politically correct, la "acceptarea diversitatii", la ce face extrema stanga sau chiar extrema dreapta din politica.
Deci, mai intai trebuie lamurit care-i acel "bine"...
Cine decide ce inseamna "binele"? "Progresistii", "globalistii", pretind ca actiunile lor sunt in numele "binelui", au ajuns la o putere fantastica si ce au realizat?! Au dat lumea peste cap! Au distrus-o!
A... ce putere? Lasere? Vedere x?
Ce bine, ce rau?
Nu suntem in seriale...
Iar pe langa astea, singura "putere" pe care o mai poate avea cineva, probabil ar fi legaturile si relatiile, banii, influenta si respectul persoanelor.
Iar cu acestea, nu cred ca cineva a facut "rau" intentionat, fara sa vrea si ceva bun din asta.
Doar nu obtine cineva bani pentru a distruge Pamantul. Chiar si daca pastreaza banii si nu ar face nimic inovator, tot nu se considera ceva gresit. Este ceva pozitiv.
Da. Eu. Pentru mine popularitate = multe proiecte in care pot să mă implic financiar. Multe proiecte = mult bine. Nu am nicio părere, fac ce mi se pare corect, nu îmi pasă cum sunt percepută de alții cât timp mana mea hrănește și alină.
Bravo lor
Domnul sa ii Binecuvinteze ca si ei sa poata Binecuvanta pe altii
De exemplu sa poata construi o biserica
Si prin asta sa dea de munc la multi crestini dar sa ii si plateasca regeste
Pt ca asa de job-uri proaste si de munca pe bani putin este lunea plină
SERIALS întreabă:
anonim_4396 întreabă: