| minime3 a întrebat:

Ati investi mai degraba in aspectul fizic (adica creme, haine etc) sau in dezvoltarea personala (carti, cursuri de limbi straine etc) si sa purtati haine mai vechi, cel putin macar de 3 ori o haina (mai ales daca te si afisezi cu ele in locuri publice ca Facebook etc)? Asadar? Sunt femeie! Multumesc anticipat! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu ca parte masculina aș investi așa:40% in aspectul fizic și 60% in dezvoltarea mea.
Aspectul fizic contează, in ciuda a ceea ce se spune.Adica sa fim obiectivi,in cazul unui bărbat,nu cred că ar sta cineva cu unul care este neîngrijit și arată ca un om al străzii.
Cum nici un bărbat nu s-ar uita la o femeie neîngrijită.
Acum poate că o să zică x,y "Ce urat din partea ta să compari astfel de cazuri",asta e realitatea,nu eu am inventat apa caldăwinking
Nu ma refer la haine, ma refer la aspectul fizic per total, pentru că eu personal pot trai și fără brand pe mine big grin
Așa că da,aspectul fizic contează in alegerea unui partener,cat? E subiectiv.

Și dezvoltarea contează mult pentru că dacă nu ești interesant, nu știi cum să întreții o conversație, cum sa cucerești o femeie sau sa ajungi prosper in viața, e cam 0, oricât de fain ai arata fizic.
Așa că na,ambele contează, coexistența lor e necesară, iar focalizarea pe doar o varianta, respectiv aspect fizic sau dezvoltare personala, ar crea un dezechilibru, părerea mea nerd

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! As alege sa investesc in dezvoltarea mea.

| RAY a răspuns:

Eu am cercetat și studiat cei care citesc cărți motivaționale vs cei care le pun in aplicare? Cei care citesc nu pun in aplicare nimic, in fapt doar 10% pun,iar o gândire pozitivă este o mare tampenie,eu as pune in aplicare,fiecare știm ce să facem,cum sa ne imbunatim fizicul,daca nu știm putem să întrebăm aici,mie îmi place filozofia mai mult,Platon, Socrate, nu cărți de nimic, citește, am niste cărții super care le recomand tuturor

| VoidEternal a răspuns:

Nu pot vorbi pentru femei, dar personal, hainele, și în general tot ce are legătură cu înfățișarea mea sunt fix ultima mea grija.

| minime3 explică (pentru VoidEternal):

Dar nu te uiti la o femeie ce haine poarta, cum e aranjata, cat de des este cameleonica? Pui pret pe lucrurirle astea? Sau apreciezi eforturile astea la femei, sau mai degraba incerci sa treci de aspectul fizic si sa privesti in profunzime? Totusi cum aratam conteaza...si daca lumea te vede des cu aceleasi haine nu te simti un pic in disconfort? Tocmai asta e dilema mea.

| VoidEternal a răspuns (pentru minime3):

Dacă nu pun preț pe haine pentru mine, ar fi culmea sa pun preț la ele.

Doar curate sa fie, in rest pot fi aceleași haine in fiecare zi. Nu o sa-mi facă niciodata o femeie o impresie mai bună în funcție de hainele pe care le poarta.

Femeile se uită la ce haine poarta femeile, nu bărbații.

Am ajuns la vârsta la care, dacă as fi in situația de a-mi alege o parteneră, alte aspecte ar fi infinit mai importante. Nu zic că toți gândesc ca mine. Dar cu siguranță pentru femei contează mai mult hainele altor femei decât pentru bărbați. Adică mai degrabă vei fi judecată pe baza hainelor de o alta femeie decat de un bărbat.

| minime3 explică (pentru VoidEternal):

Multumesc pentru raspuns! Cam asa e!

| VoidEternal a răspuns (pentru minime3):

Apreciez in primul rand bunătatea, apoi inteligența. Pe locul trei ar fi aspectul dar hainele nu joacă niciun rol aici. Nu influențează nota. laughing O mutră simpatică, niste ochi drăguți... e suficient. Și singurul tip de corp ce nu mi-ar placea ar fi cel obez. In rest, we good laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș investi 20% în fizic și restul de 80% în dezvoltare personala. happy
Cu fizicul stau bine, cu dezvoltarea personala mai trebuie.

| Standt a răspuns:

Stai ca nu inteleg! Tu porti o haina doar o singura data?
Ai nevoie sa investesti in dezvoltare personala.
Apropo, Cleopatra era urata, dar era desteapta si avea farmec in felul de a se prezenta, de a vorbi.