Bună.
Dacă nu ai luat și o notă mică la școală, nu te numești elev!
Pa, pa.
Am luat vreodata o nota mare?
Pai eu la cam toate am note mici in afara de istorie, geo, fizica, chimie.
Am luat si note mici. Dar nu mai mici de 4 ). Anul trecut am avut doi de 4 la latina in acelasi semestru... Deci daca ai luat vreo nota mica nu e chiar o tragedie.
Bună.
Da, normal că am luat.
Dacă nu ai luat toate notele, nu te poţi numi elev cu adevărat, cu toate că 1 nu am luat niciodată. În schimb, ştiu că am luat 2 la Franceză fiindcă eram de serviciu şi nu era marker la tablă.
Pa-pa.
Cea mai mica nota? Pai a fost prin a 5-a, cand am luat 6 la sport...
Am luat mai multe..cred ca cea mai mica a fost 3...la desen parca, si asta la liceu prin clasa a 9- cred..pt ca nu voiam sa desenez si i-am spus profesoarei ca este o porcarie sa ma puna sa desenez o vaza cu flori. SI in generala am mai luat note mici, dar nu mi le mai amintesc.
Am luat 3 la matematica, 4 la fizica si istorie, 6 la religie, 5 la romana.Sunt mai multe da cine vrea sa isi aminteasca toate notele proaste.Majoritatea sunt la matematica. Vorba aia, matematica e stiinta care ucide.
Am început liceul cu nota 5, la fizică, fiind și cea mai mică notă a mea! Dar vor mai fi și altele, acesta este doar începutul!
Am luat un 5, 5 la fizica (bine ca nu a trecut notele alea in catalog) si cum doi ani un 7 la matematica.
Pai ultimul 2 l-am primit prin martie la istoria literaturii franceze, pentru ca nu am pregatit o tema, eram anul II la facultate. Si multe alte note mici, dar nu inseamna ca toate is mici, anul asta 7 e cea mai mica nota a mea, si am doar doi de 7
În clasa a VI-a, am făcut fizica cu un boșorog, al naibii de rău, da' faza e că mie îmi plăcea de el, era simpatic :3
Ne dăduse tot felul de porecle, iar mie îmi zicea "Panda".... Am dat odată un test din toată mecanica și eram sigură c-o să iau 4, dar când ne-a adus testele, a zis: "Panda, 5.50!"
Fusese cea mai mare notă din clasă