Increderea se pierde o singura data, din moment ce te-a tradat nu conteaza ca nu a fost fizic, infidelitatea e si morala, cum sa isi dea mesaje cu alta fata?
Ii cauti scuze si mai pierzi alti 2-3 ani cu el, pentru ca impresia asta mi-ai lasat-o, sau pui punct, nu conteaza ca sunt 2 sau 20 de ani, gesturile aceasta nu sunt din greseala, nu e ca atunci cand te impiedici de scara, deci nu s-a impiedicat si in cadere a facut un cont fals din greseala.
Nu inteleg care e intrebarea, mie imi pare ca, cauti un mod de a ramane, daca tu l-ai prins ca te-a inselat si totusi esti indecisa cu privire la ce e de facut eu nu mai zic nimic, ia-l de barbat.
Da-i un sut in dos, ca-i usor si simplu acum, odata ce stii ca s-a dat la o alta fata, in timp ce era cu tine.
Un curvar nu se va schimba niciodata, de aceea nu merita sa-l tii.
Si domnul in cauza ce a zis cand l-ai confruntat despre asta? Cati ani aveti? Probabil ca iti va fi mai bine singura...
Nu a recunoscut pana nu i am arătat conversațiile iar după a zis ca a fost o prostie...
Nu suna prea bine.Si-a cerut macar iertare?
El simte ca-l iubesti mult de aceea isi bate joc de tine crezand ca si asa nu-l vei parasi niciodata.
Ia arata-i contrariul si paraseste-l, sa vezi atunci ce milog va fi sa-l ierti, pentru ca el inca te mai iubeste oarecum devreme ce nu s-a despartit de tine.
Nu stiu ce as putea sa-ti mai spun dar daca nu faci ceva relatia voastra va merge din rau in mai rau. Nu lasa sa se joace cu tine!
Nu-ti fie frica ca vei ramane singura... El simte asta si se foloseste de tine. Decat cu cineva si sa te simti singura si trista mai bine singura, asta sa fie conceptia ta!
I am zis ca vreau sa ne despărțim și mi-a zis ca nu o sa se întâmple asta niciodată ca dacă nu o sa fiu al lui nu o sa fiu a nimănui...
Daca s-a ajuns la amenintari atunci e clar, tu nu mai esti iubita lui ci sluga lui! Pacat ca dragostea se poate transforma in asa ceva... Scapa de el cat mai curand posibil! Fa-ti planurile unde sa mergi daca cumva locuiesti cu el iar cand totul este pregatit ii zici si pleci. Daca cumva ti-e frica de el atunci ii scrii pe o hartie un mesaj de ramas bun, ii zici si de ce, sau il suni...
Daca dupa 2 ani se comporta asa cu tine ce va fi in viitor? Vei fi carpa lui, iti vei distruge viata! Fa-ti curaj si paraseste-l daca nu vrei sa suferi.
Dupa ce ca e infidel mai e si posesiv, e un tip foarte periculos. Gandeste-te ce viitor o sa ai cu el
Cand incredere nu mai este, relatia este sortita esecului. Faptul ca amani o viitoare suferinta, mai rau iti face pe termen lung. Te-a inselat si tu ii acorzi inca o sansa de a te minti? Invata sa te pretuiesti si sa ai mai mult respect fata de tine, cunoaste-ti adevarata valoare si nu iti va parea rau. Singura si impacata cu tine sau intr-o relatie, mintita si inselata? Alegerea sta in mainile tale