Http://fs69.trilulilu.ro/imgs/BLACKCEZAR/licurici_13803cb0542aa6.jpg
Ce frumoşi :(.
Aoleu, am intrat in vizorul tău, imi faci perchezitie la profil... Sper sa nu râzi de ceva, totul de pe acolo e glumă, mai mult glumă. Nu chiar totul Mă mai prostesc si eu...
Nu am ras deloc,, ma suparau putin la ochi intrebarile puse de 2 ori, le poti sterge pe cele care nu au primit raspunsuri bune, si asa raman cele de baza.
Offfff...
Nu e vorba de cărăbușii de mai, ci de licurici! Unde ai vazut tu, eu una, de ani si ani, n-am mai vazut!
Am văzut, l-am simţit, nu cu mult timp în urmă. Acum câteva săptămâni un prieten se credea amuzant dacă aruncă un licurici pe mine.
Când eram mică, îmi plăceau mult.Lumină,zbor,ce frumos! Acum însă, m-am răzgândit.
http://sorinalukacs.files.wordpress.com/2009/02/licurici.jpg
A! Stai putin, tu ai zis că NU ai vrea sa vezi? De ce?
Nu. Am zis că nu am văzut, şi aş vrea să văd.
Mie mi-e dor sa-i văd. cand eram micuta era plin de licurici in hotelul in care eram cazată, cu părintii. Plin! Îi vedeam noaptea, ziua nu-mi plăceau cum arătau, mă înfricosau, erau urâtei!
Si eu as vrea sa var unul.Dar... unde sa ii gasim? Ca romii, probabil ii considera desert si nu au mai ramas.
Daca-mi spuneai că-i confundă cu aurul, (bazându-se pe conceptul că...tot ce străluceste e aur, mai credeam!
Dar ca desert?!
Niciodata nu sti la ce se gandesc romii.Dar daca ar vedea un licurici poate ar crede ca e o insecta care are fier si de la caldura produce lumina ca becul...ori ii folosesc ca lanterne ori i-au omorat si i-au dus la "fier vechi".
Suntem cumva la piata si negociem? Daca da atunci vreau sa mi se treaca funda in contul meu.
Ce faci Dulshico, scumpă mică? Vreau si eu unul! Dar mai bine lasă-l acolo lângă "frații" lui !
Eu am vazut de curand la Valiug, in gradina unei case de langa un deal plin cu flori... erau sute...
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă: