floresdemayo
| floresdemayo a întrebat:

Ati mai vazut licurici? Mai există pe undeva?

Răspuns Câştigător
21 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Nu am mai vazut, desi...imi plac.

| floresdemayo explică (pentru Reek54):

Aoleu, am intrat in vizorul tău, imi faci perchezitie la profil... Sper sa nu râzi de ceva, totul de pe acolo e glumă, mai mult glumă. Nu chiar totul big grin Mă mai prostesc si eu...

| Reek54 a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu am ras deloc,, ma suparau putin la ochi intrebarile puse de 2 ori, le poti sterge pe cele care nu au primit raspunsuri bune, si asa raman cele de baza.

| floresdemayo explică (pentru Reek54):

Offfff...

| OnuOnulică a răspuns:

Nu am mai vazut de cand eram mic.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo explică:

Nu e vorba de cărăbușii de mai, ci de licurici! Unde ai vazut tu, eu una, de ani si ani, n-am mai vazut!

| blackann a răspuns:

Maldive.
Sau varianta low cost - Vadu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am văzut, l-am simţit, nu cu mult timp în urmă. Acum câteva săptămâni un prieten se credea amuzant dacă aruncă un licurici pe mine.
Când eram mică, îmi plăceau mult.Lumină,zbor,ce frumos! Acum însă, m-am răzgândit.

http://sorinalukacs.files.wordpress.com/2009/02/licurici.jpg

Răspuns utilizator avertizat
| xRainyDay a răspuns:

Eu una nu sad, dar aş vrea să văd unul.

| floresdemayo explică (pentru xRainyDay):

A! Stai putin, tu ai zis că NU ai vrea sa vezi? De ce?

| xRainyDay a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu. Am zis că nu am văzut, şi aş vrea să văd.

| floresdemayo explică (pentru xRainyDay):

Mie mi-e dor sa-i văd. cand eram micuta era plin de licurici in hotelul in care eram cazată, cu părintii. Plin! Îi vedeam noaptea, ziua nu-mi plăceau cum arătau, mă înfricosau, erau urâtei!

| usernameSg0 a răspuns:

Si eu as vrea sa var unul.Dar... unde sa ii gasim? Ca romii, probabil ii considera desert si nu au mai ramas.

| floresdemayo explică (pentru usernameSg0):

Daca-mi spuneai că-i confundă cu aurul, (bazându-se pe conceptul că...tot ce străluceste e aur, mai credeam! laughing
Dar ca desert?! oh go on

| usernameSg0 a răspuns (pentru floresdemayo):

Niciodata nu sti la ce se gandesc romii.Dar daca ar vedea un licurici poate ar crede ca e o insecta care are fier si de la caldura produce lumina ca becul...ori ii folosesc ca lanterne ori i-au omorat si i-au dus la "fier vechi".

| usernameSg0 a răspuns:

Suntem cumva la piata si negociem? Daca da atunci vreau sa mi se treaca funda in contul meu.

| LexaHD a răspuns:

Da, exista..Aici la mine in Balotesti

| floresdemayo explică (pentru LexaHD):

Ce faci Dulshico, scumpă mică? Vreau si eu unul! Dar mai bine lasă-l acolo lângă "frații" lui happy!

| InfinityIsTheLimit a răspuns:

Eu am vazut intr-o noapte de vara in padure happy Erau peste tot

| RalucaOtilia a răspuns:

Eu am vazut de curand la Valiug, in gradina unei case de langa un deal plin cu flori... erau sute...