Pe mine mă fugăreau parinţii în vacanţele de vară când venea vorba de prânz. Eu vroiam să stau afară să mă joc, ei vroiau să intru în casă să mănânc. Nu reuşeau să ţină pasul cu mine, dar şi când mă prindeau, nu mă lăsau să plec de la masă până nu mâncam tot, chiar de uneori taică-miu era nevoit să-mi tragă câteva palme peste ceafă ca să intre mâncarea mai lin printre-njurăturile mele înfundate.
Mazarea imi place, cea facuta de mamy meu, eu nu mananc de la oricine, mananc doar de la cei pe care ii cunosc si sunt curati
Dap mama ma "forteaza", daca vine tata de la 10 seara acasa si ii pune sa manance ma cheama si pe mine, si se roga "Hai Oana si mananca si tu..." Ma dispera...
Dar sa stii ca mazarea e foarte buna pentru.organism,nu degeaba te-a batuta mamy tau, a vrut sa fii sanatoasa:*
Mazarea este un aliment energetic, foarte digerabila (mazarea verde) ce inlesneste evacuarea intestinala.Constituentii principali ai mazarei sunt:
- protide, hidrati de carbon, lipide
- saruri, in special de potasiu, fosfor, fier, sodiu, vitamina A, vitamina B1, vitamina B2. Valoarea energetica a mazarei este de 354kcal/100g.
Mi-e imi place, dar nu prea des.
Da.nici y nu suport mazarea. dar mi s-a intamplat la fel ca tine cu fasolea) Am zis ca scot totul din mine... E foarte neplacut
Uau . "m-a fortat mama, plangeam, apoi m-a batut ca sa am de ce plange... am vomitat pe mine si apoi m-a lasat in pace" Uau.
Se zice "vomat" nu vomitat copii.
si mazarea e chiar buna. ce nu va place mai exact? v-ati uitat la "dexter's laboratory" cand s`a transformat in hulk ca nu`i placea mazarea? )
AlexandraAle121 întreabă:
RAY întreabă: