| Silvia a întrebat:

Ati mintii doar ca sa faceti o persoana sa se simta bine?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pa din pacate mai sunt situatii in care trebuie sa minti ca sa nu ranesti o persoana... oricum minciuna de obicei are picioare scurte si adevarul trebuie spus desi poate durea...acum depinde de situatie si de minciuna care trebuie spusa, oricum eu nu obisnuiesc sa mint, nu zic ca niciodata ca sigur nu este om care sa nu fi mintit cel putin o data in viata lui, dar e bine sa recunoastem... oricum minciuna nu imi place deloc, prefer adevarul, nu imi plac pers care fac din minciuna un adv hobby...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...eu nu minthee heechiar daca adevarul doarebig grin, dar incerc sa nu fac acea persoana foarte suparata, folosind cuvinte care sa nu doara chiar foarte tarewinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Greu de spus. Probabil am facut-o, cu adevaruri minore, care nu contau foarte mult. Nu e bine, dar am facut-o.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Fara sinceritate nu faci nimic. Oricat de iscusit si de siret vei fi, minciuna tot minciuna ramane. Vei insela pe un om, o generatie, doua, dar timpul pe el nu-l vei insela niciodata. Daca spui adevarul nu trebuie ca sa tii minte nimic, chiar daca adevarul doare.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da big grin Dar asta numai cand a fost nevoie happy
Exista unele situati in care e mai bine sa minti....decat sa ranesti o persoanawinking

Răspuns utilizator avertizat
| Lady.Love a răspuns:

Nu, nu cred. Depinde si situatia happy

| Kandy a răspuns:

Da... mi s-a intamplat straight face dar nu vreau sa repet experienta, nu ma simt deloc bine cand fac asta :-s! Chiar daca uneori doare adevarul, e cel mai bun happy! pup kisskiss

| Яùxsi a răspuns:

Depinde de persoana laughing