DA, am raspuns sincer la intrebari. Am observat si eu ca unele intrebari sunt prea personale ( desi majoritatea nu putem nega ca sunt extrem de banale insa, ne face placere a raspundem al ele). Am raspun sincer si la acelea, si daca ti-e frica sa raspunzi sincer, nu vad de ce o mai faci si, in plus, cine stie cine esti tu cu adevarat?
Mi-a fost greu sa aleg cui sa dau fundita. Ai 3 voturi din partea mea, sper ca e ok pentru tine.
Nici o problema, nu ma prea intereseaza fundele . Multumesc pentru voturi.
Eu am fost sincer, de ce sa mint, imi place sa ma cunoasca toti asa cum sunt!Decat sa-mi creez o imagine falsa, ca apoi sa sara toti pe mine!
Sau toate Am vrut sa vad si eu raspunsurile unora si nu pot. Aia au fost prea sinceri si le e rusine, sau ce?
La toate am raspuns sincer doar la vreo 2 nu am citit bine intrebarea de exemplu era una:Cat de mult vorbesti la telefon lunar? Am crezut ca scrie saptamanal Si am raspuns ca sub o ora(ca asa vorbesc saptamanal) dar lunar vorbesc mult mai mult
Cat de des te speli pe dinti? Toata lumea a raspuns ca de doua ori pe zi Fac pariu pe orice ca nici jumate din ei nu au fost sinceri la asta
Eu am fost sincer la intrebarea asta
LA intrebarea asta am spus odata, ca atunci doar 1 data ma spalam, acum ma spal dimineata si seara sincer vorbind! D:
Recunosc la aia am mintit numai dimineata ma spal pe dinti nu e ca si cum as saruta pe cineva mai tarziu nu? : foreveralone :
baiu întreabă:
AnnaMaryaDenysa întreabă: