| valentingb a întrebat:

Ati mintit vreodata in oracol? E foarte interesant concursul asta (imi da sperante!), si am avut acum motivatia sa vad toate intrebarile. Unele din ele sunt foarte personale. Deci ati mintit vreodata sau ati fost sinceri mereu?

Răspuns Câştigător
| IonutantiBieber a răspuns:

Normal ca am mintit, mai ales la aia cu spalatul pe dinti, rolling on the floor

15 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

DA, am raspuns sincer la intrebari. Am observat si eu ca unele intrebari sunt prea personale ( desi majoritatea nu putem nega ca sunt extrem de banale insa, ne face placere a raspundem al ele). Am raspun sincer si la acelea, si daca ti-e frica sa raspunzi sincer, nu vad de ce o mai faci si, in plus, cine stie cine esti tu cu adevarat?

| ZK a răspuns:

Ee,poate una sau doua minciunele laughing

| valentingb explică (pentru ZK):

Mi-a fost greu sa aleg cui sa dau fundita. Ai 3 voturi din partea mea, sper ca e ok pentru tine.

| ZK a răspuns (pentru valentingb):

Nici o problema, nu ma prea intereseaza fundele happy. Multumesc pentru voturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost sincer, de ce sa mint, imi place sa ma cunoasca toti asa cum sunt!happyDecat sa-mi creez o imagine falsa, ca apoi sa sara toti pe mine!happy

| valentingb explică (pentru anonim_4396):

Sau toatehappy Am vrut sa vad si eu raspunsurile unora si nu pot. Aia au fost prea sinceri si le e rusine, sau ce?

| mola a răspuns:

Aha, cateodata, unele intrebari nici nu le-am facut niciodata. Si, ce sa fac...

| HermioneLove a răspuns:

La toate am raspuns sincer doar la vreo 2 nu am citit bine intrebarea de exemplu era una:Cat de mult vorbesti la telefon lunar? Am crezut ca scrie saptamanal laughing Si am raspuns ca sub o ora(ca asa vorbesc saptamanal) dar lunar vorbesc mult mai mult laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel2332 a răspuns:

Cred ca am mintit de vreo 2 orii big grin

| valentingb explică (pentru Daniel2332):

Cat de des te speli pe dinti? Toata lumea a raspuns ca de doua ori pe zilaughing Fac pariu pe orice ca nici jumate din ei nu au fost sinceri la astalaughing

| DiamantulAuriu a răspuns (pentru valentingb):

Eu am fost sincer la intrebarea asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru valentingb):

LA intrebarea asta am spus odata, ca atunci doar 1 data ma spalamrolling on the floor, acum ma spal dimineata si seara sincer vorbind! D:

| Daniel2332 a răspuns (pentru valentingb):

Recunosc la aia am mintit numai dimineata ma spal pe dinti nu e ca si cum as saruta pe cineva mai tarziu nu? laughing : foreveralone :

| xania a răspuns:

Ori e oracol ori nu mai e... parerea mea : trebuie sa fim sinceri

Întrebări similare