Nu trebuie sa te superi, unii oameni pare ca se joaca si-ti dau stupid doar pentru ca sunt rautaciosi, ori pentru faptul ca nu au inteles cum trebuie raspunsul pe care l-au primit. Mie mi se pare insa ca, dau si altii decat cei care intreaba, "calificativul" stupid ori "nefolositor" doar pentru ca nu le plac raspunurile mai lungi, pe care n-au rabdare sa le citeasca si atunci te sanctioneaza cu asemenea moduri de notare. Eu am patit asa ceva si nu o data, dar ma straduiesc ca, sa raspund asa cum cred eu ca se cuvine si de aceea navighez inca pe acest site si ajut oamenii care vor sa fie ajutati si nu pun intrebari doar de dragul de a se afla in treaba.
Tu urmareste scopul site-ului, acela de a face lumea putin mai buna si fa-ti datoria, indiferent de modul in care esti notata, pana la urma, activitatea pe acest site este f. importanta si sunt multi oameni care chiar vor sa fie ajutati.
Un gand bun si un sfarsit de saptamana minunata.
Asa este nu trebui e sa votezi cu stupid hai ai zic cu amuzant ac sunt lucruri amuzante in raspunsuri dar nu stupid pentru ac acea petr. care a trimis mesajul s-a gandit ce sa scrie acolos i altcele...
Raspunzi ca sa ajuti oamenii. Orice raspuns poate fi interpretat, cei care il cred "stupid" asa il percep.
Exista mii de intrebari pe care unii le pun doar ca sa se afle in treaba. Si, daca nu le dai raspunsul pe care il vor EI, te pricopsesti cu "stupid". As simple as that!
Pai mi se pare ceva normal, dk unul imi da un raspuns tampit care nu are nici un sens eu ce sa-i zic, bravo? nu, imi pare rau
Si eu am primit la raspunsuri " stupid', desi raspunsul era justificat si bine intentionat. Am observat ca cei care dau asemenea calificative vor sa dai exact raspunsul la care s-ar fi gandit ei. Atunci de ce mai pun intrebarea daca ei cred ca le stiu pe toate?
Sunt multi oameni care pun intrebari, la care le stiu raspunsul. Iar daca primesc un raspuns inteligent, dar care nu le e pe plac, atunci actioneaza cel mai simplu cu putinta:stupid+nefolositor. Daca ai ceva de spus, mai bine spui in fata... Oricum, pe mine nu ma deranjeaza daca sunt votata si in ce mod.
Oricum, ragazza, scopul raspunsurilor nu e ca sa iei calificative, ci ca sa ajuti omul. Chiar daca nu-i place ce ai zis si iti da stupid, poate ceva tot se lipeste de el din raspunsul ala, iar asta il va ajuta putin.
De m-ar intresa pe mine ce crede persoana respectiva? Eu doar mi-am dat cu parerea daca nu ii convine foarte bine
Niciodata nu m-au afectat ce zic altii.Nici in lumea reala si cu atat mai putin aici
Th3AbSinTh3 întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: