Zici tu că tine de atracție. Tine și de educatie/pretenții ce crede că îi se cuvine. Dinastea, am intalnit femei care nu mi-au reproșat nimic, sa fie arogante pe tema asta că vai sta ăla cu părinții la 30-40 de ani, e un ratat și alte raharuri.
Cum altele te considera invizibil nici nu se uită la tine, și au 165 au așteptări numai la bărbați peste 180 asa sunt altele care nu au vreo problema cu asta sa fie de înălțimea ei.
Sincer nu știu de unde vine atâta aroganta, mai ales la astea intre 18 si 28 de ani in principal, se cred buricul pământului.
E de la atractie 99 %, ca daca te place, nu mai conteaza ca stai cu mama, cu tata sau ce faci.
Te place si gata, nu mai are nici n pretentii, pretentia principala e sa fie cu tine si atat.
Au pretentii cand nu place pe cineva, si daca tot sta cu ala, macar sa aiba un interes de la ei.
Vine aroganta din caracterul prost pe care-l au! De acolo e.
Daca nu le atrag fizic,asta e,dar am intalnit doar tarfe mincinoase,fetele mint non stop,sunt profitoare,nu au sentimente, sunt egoiste si sunt hipergame, ceva in care nu poti avea incredere
Minciuna: Pe moment e greu de spus dacă cineva minte, deși deseori adevărul iese la iveală după un timp, când deja e prea târziu. Un mod de a reduce șansele de a fi mințit este de a înțelege că indivizii psihopați sunt experți în arta minciunii și a trișatului, făcând frecvent aceste lucruri, deseori cu subtilitate.
Minciuna prin omisiune: Aceasta este o formă subtilă de minciună, comisă prin omiterea unei părți semnificative din adevăr. Această tehnică se mai utilizează în propagandă.
Negarea: Manipulatorul refuză să admită că el sau ea a făcut ceva rău.
Raționalizarea: O scuză prezentată de manipulator pentru comportamentul neadecvat. Raționalizarea este strâns legată de spin.
Minimizarea: Un tip de negare cuplată cu raționalizare. Psihopatul spune că comportamentul lui/ei nu este atât de dăunător sau iresponsabil precum sugerează altcineva, de exemplu spunând că o insultă a fost doar o glumă.
Atenția sau neatenția selectivă: Psihopatul refuză să acorde atenție oricărui lucru care l-ar abate de la agenda sa, spunând lucruri cum ar fi „Nu vreau să aud".
Diversiunea: Manipulatorul nu acordă un răspuns direct unei întrebări directe, ci face o diversiune, direcționând conversația către un alt subiect.
Evaziunea: Similară cu diversiunea, dar aici se oferă răspunsuri vagi, irelevante, divagații sau expresii ambigui.
Intimidarea mascată: Psihopatul își pune victima în defensivă folosind amenințări voalate (subtile, indirecte sau subînțelese).
Culpabilizarea: Un tip aparte de tactică de intimidare. Un manipulator se adresează conștiinței victimei și sugerează că acesteia nu îi pasă îndeajuns, că e prea egoistă sau că o duce prea ușor. De obicei, asta face ca victima să se simtă prost, punând-o într-o poziție inferioară, provocându-i anxietate și îndoială de sine.
Rușinarea: Manipulatorul folosește sarcasmul și ocara pentru a amplifica frica și îndoiala de sine în victimă. Manipulatorii folosesc această tactică pentru a-i face pe ceilalți să se simtă nevrednici și prin urmare, să li se supună. Tacticile de rușinare pot fi foarte subtile, de exemplu o privire aprigă, un ton al vocii neplăcut, comentarii retorice sau sarcasm subtil. Manipulatorii te pot face să te simți rușinat pentru simplul fapt că ai îndrăznit să li te opui. Este o modalitate efectivă de a crea un sentiment de inadecvare în victimă.
Jucarea rolului de victimă ("sărmanul/a de mine"): Manipulatorul se portretizează ca fiind o victimă a circumstanțelor sau a comportamentului altcuiva pentru a provoca milă, simpatie sau compasiune. Oamenii care se ghidează în funcție de conștiință și cărora le pasă nu suportă să vadă pe nimeni suferind și psihopatului îi este ușor să se folosescă de simpatie pentru a obține cooperare.
Învinovățirea victimei: Aceasta este o tactică eficientă de a pune victima în defensivă, mascând totodată intenția agresivă a manipulatorului.
Jucarea rolului de servitor: Agenda personală este mascată de pretextul servirii unei cauze nobile, de exemplu spunând că se comportă într-un anumit fel din „supunere" sau pentru că se află „în slujba lui Dumnezeu" sau a unei figuri autoritare similare.
Seducția: Psihopații folosesc șarmul superficial, lauda, măgulirea sau sprijinul fățiș al altora pentru a le câștiga încrederea și loialitatea.
Proiectarea vinii (datul vinii pe alții): Manipulatorul găsește un țap ispășitor, deseori în moduri subtile, greu de detectat.
Simularea inocenței: Psihopatul încearcă să sugereze că răul făcut nu a fost intenționat sau că nu a făcut lucrul de care este acuzat. Manipulatorul se poate preface surprins sau indignat. Această tactică face ca victima să se îndoiască de propria judecată sau chiar de sănătatea ei mintală.
Simularea confuziei: Manipulatorul face pe neștiutorul, pretinzând că nu știe despre ce vorbești sau că e confuz cu privire la o problemă importantă care i-a fost adusă la cunoștință.
Afișarea furiei: Psihopatul exprimă furie pentru a afișa suficientă intensitate emoțională și mânie, pentru a șoca victima și a o face să se supună. De fapt, manipulatorul nu este nervos, ci se preface. El vrea ceva și „se enervează" dacă nu obține lucrul respectiv.
naivitatea – victimei îi este greu să accepte ideea că unii oameni sunt șireți, necinstiți și nemiloși sau e în negare când e victimizată.
conștiinciozitate exagerată – victima este înclinată să acorde manipulatorului beneficiul îndoielii și să privească lucrurile din perspectiva acestuia, în care dă vina pe victimă.
încredere în sine scăzută – victima se îndoiește de sine, lipsindu-i încrederea și hotărârea, existând o probabilitate mare de a intra în defensivă foarte repede.
intelectualizare – victima încearcă din greu să înțeleagă psihopatul și crede că acesta are un motiv întemeiat pentru care se comportă așa.
dependență emoțională – victima are o personalitate dependentă sau docilă. Cu cât victima este mai dependentă emoțional, cu atât este mai vulnerabilă în fața manipulării sau exploatării.
După Kantor[3], oamenii care prezintă următoarele carecteristici sunt vulnerabili în fața manipulatorilor psihopați:
încredere exagerată – oamenii onești presupun adesea că și ceilalți sunt onești. Se bazează pe oameni pe care abia îi cunosc, fără să le verifice competența etc. Aceștia se îndoiesc rareori de așa-zișii experți.
altruism exagerat – opusul psihopatului, prea onești, prea corecți, prea empatici.
impresionabilitate – sunt seduși repede de cei cu șarm superficial. De exemplu, votează pentru politicianul mincinos care pupă copiii.
naivitate – nu pot crede că în lume există oameni necinstiți pentru că dacă ar fi, nu ar fi lăsați să acționeze.
masochism – le lipsește respectul de sine și îi lasă inconștient pe manipulatori să profite de ei, crezând că o merită din cauza unui sentiment de vinovăție.
lăcomie – cei lacomi și neonești pot cădea pradă unui psihopat care îi convinge ușor să facă ceva imoral.
imaturitate – au o judecată defectuoasă, cred afirmațiile exagerate ale reclamelor.
materialism exagerat – o pradă ușoară pentru cămătari sau cei care se ocupă cu scheme de îmbogățire rapidă.
dependență psihologică – cei dependenți simt nevoia să fie iubiți și prin urmare sunt predispuși să accepte ceva ce ar trebui să refuze.
singurătate – oamenii singuri pot accepta orice formă de contact cu oamenii. Un străin psihopat poate oferi companie umană, dar cu un anumit preț.
narcisism – narcisiștii sunt înclinați să cadă pradă laudelor nemeritate.
impulsivitate – aceștia iau decizii în grabă, de exemplu ce să cumpere sau cu cine să se căsătorească, fără a-i consulta pe ceilalți.
frugalitate exagerată – nu pot refuza o afacere chiar dacă cunosc motivul pentru care ies atât de ieftin.
bătrânețea – cei în vârstă pot deveni istoviți și mai puțin capabili de a se ocupa de mai multe lucruri odată. Când primesc o ofertă, e mai puțin probabil să se gândească că ar putea fi o înșelătorie. Sunt predispuși să ofere bani unei persoane care are o poveste tristă. Vezi abuzul de bătrâni.
Sa nu crezi ca afirm aiureli
Pe termen lung, o femeie isi va reveni mai usor, in primul rand pentru ca perioada de suferinta o ajuta sa incheie si depaseasca momentul. Privind retrospectiv, barbatul poate constientiza pierderea, ceva mai tarziu si cu un efect diferit.
https://www.psychologies.ro/......le-2151707
vorbim de cateva zile apoi e cu altul dar prostul ala sufera mai tarziu dar pe durata lunga
Cum care o fi chestia? Urasc femeile fie ca nu au fost placuti, fie ca i-au dezamagit grav de tot, si cred ca orice femeie ii va dezamagi, si deci toate-s nasoale dupa mintea lor.
Normal ca aia care urasc sunt aia trecuti de 30-35 ani adica cand deja constata ca le trece viata si nu sunt doriti de femei, sau au tot fost dezamagiti de ele pana atunci.
La 20 ani speri sa gasesti pe una sa te place, sau speri sa nu te dezamageasca vreuna, si de aia nu prea le urasc ei atunci.
E o prostie clar, ca nu sunt ele de vina ca ei nu atrag, iar alea de au dezamagit, alea sunt, insa nu toate sunt la fel.
Nu cred ca doar aia fac asta.Dar probabil sunt multi si printre ei.
Dacă e să ne referim la misogini ce se află în stadiul pe care l-ai descris tu, cred ca deja ti-ai raspuns la intrebare.Pentru ca nu ia luat nici dracu si nu ii suporta altcineva înafara de masa.Si atunci au frustrări.
Nu este o regulă vârsta, dar se observă cei care tratează urât femeia prin felul cum gândesc, căci ce gândesc despre femei asta vor exprima, prin atitudine și comportament.Ar trebui să fim recunoscători femeilor căci datorită și prin ele venim noi pe pământ.
Iaca ca mi-am gasit ''jumatatea''. O misandra! Iar unei misandre i-ar sta bine alaturi de un misogin ca mine! Pacat ca femeile raman un mister pentru mine
Nu sunt misandra. Respect barbatii care merita respectati. Nu misoginii si penibilii care stau cu mama la 35 de ani si se dau superiori pe Internet.
Faptul ca cineva sta cu parintii la varsta asta nu inseamna ca este neaparat un trantor ratat. Faptul ca gandesti asa arata ca mai trebuie sa te maturizezi. O buna parte din ei da, sunt. Marea majoritate. Dar mai sunt si cazuri in care pur si simplu viata i-a lovit, au fost nevoiti sa renunte la tot ce au agonisit si au ajuns sa stea cu parintii. Nu judeca fara sa cunosti. Esti un picut
Faptul ca depinde de o femeie si totusi are o parere nasoala despre femei, cand el, ca BARBAT, nu e in stare sa se descurce in viata, e deplorabil. Si daca ei au dreptul sa judece femeile fara sa le cunoasca pe toate, si eu am dreptul sa judec.
Faptul ca sta cu parintii nu inseamna ca nu isi plateste singur utilitatile, hrana etc. Iar el judeca un anumit tip de femei probabil, iar femeia care ''il tine'' nu intra in acel tip de femei. Cati ani ai?
Mai sunt și alții care "urăsc" femeile numai că aia nu au atât de mult timp liber sa si arate părțile misogine pe net.
Fie au familie, fie se ascund pe undeva.
Nu cred ca urăsc TOATE femeile, sau urăsc o mare parte din ele. Aici nu tine de femei neapărat ci de oameni în general.
Sincer pentru mine nu e o ura, e mai mult scârbă, când aud și vad cum se comporta unele femei și ce pot sa scoată pe gura.
Mi se cam întoarce stomacul pe dos.