De ce nu? Daca nu intri in sfera penalului, sau chiar daca intri, dar esti constient ca scapi... de ce nu? Pentru ca oamenii sunt infecti, prin definitie, mai ales cei din romanistan.
Prin romanistan, sper că nu vă referiți la nația noastră?
Iar ne punem etichete nașpa despre propria patrie? Nu că oricum nu ar fi adevărul, cumva dar toate aceste etichete nu ne ajută pe viitor, la schimbare și la dorința de îmbunătățire a noastră. Și ne face să decădem și mai mult.
Ba eu chiar îi dau dreptate lui GabiDumitrescu, altfel de ce aș avea senzația că genul ăsta de întrebări își au locul foarte bine mai mult în RO?
Iar despre pusul etichetelor nașpa, crezi că răspunsul lui Gabi e mai nociv decât întrebarea?
Pai ma uit in jur, ma uit prin tarile pe unde am mai fost, si trag concluzii. Nu sunt hater fara rost. Si de fapt nu sunt hater. Hater ar fi sa mor ca altul care munceste mai mult ca mine, e mai destept, e mai dedicat, cu gindire pe termen lung, are mai mult ca mine. Eventual sa il fac prost sau mai stiu eu ce. Daca vad in jur o turma de oi care ling icoane, sunt niste nespalati infecti care habar nu au nici macar sa se urce naibii in tramvai/autobuz, si cred ca de fapt covidul nu exista si cineva vrea sa le bage cipuri in cap... trag concluzia logica si de bun-simt.
Fiecare folosește ce are la indemna.Asa ca minciuna și răutatea mereu va fi folosita în anumite situații "critice".
Hm. De-ai stii cati oameni inteligenti mint doar pentru binele personal? Nu cred ca inteligenta are neaparat de a face cu bunatatea, caci daca o luam asa, si psihopatii sunt fiinte foarte inteligente, multi dintre ei.
Sunt oameni rai, mincinosi si falsi care se preface buni in interes propriu sau ca sa pastreze aparentele si reputatia intacta.
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: