Ai drepte, dar eu am aceleasi culori din totdeauna. Nu s-au schimbat inca imi place rosu si cele doua nonculori negru, alb
Am 16 ani si pot spune ca in acest moment nu stiu exact care este culoarea mea favorita.
Variez oarecum intre rosu, albastru si verde... insa cred ca am sa merg pe rosu.
Mai este cineva care nu stie ce culoare favorita are?
Nu am observat, cel putin la mine, ce mi-a placut cand eram mic imi place si acum dupa multi ani. De mic mi-au placut foarte mult albastru marin, albastru de caraibe si rosu aprins spre portocaliu. Adica marea si coniacul! (Daca se poate marea egee si coniac Alexandrion)...romantic nu?
La mine se schimba pentru ca sunt eu sucita . Ce e drept am avut o perioada cand eram mica de eram obsedata de roz, dupa prin clasa a 5 a de negru, pana la liceu nu am mai tinut cont si nu am avut nici-o culoare preferata ca oricum eram nevoita sa ma imbrac in alb asa ca am tot mers pe tricouri albe in prostie. In astia 3 ani de liceu le-am tot schimbat. Rosu, oranj, piersicuta, bordo, roz pastelat, turcoaz si tot asa . Acum imi place bordoul, peste o luna habar nu am .
Culorile meule au in clasa intai rosu si albastru findca tineeam cu steaua acum culorile mele preferata rosu si alb si violet spre alb sau roz inspre alb nu prea s-a schimbat multe la mine acum numai tin cu nicio echipa dar in suflet am culorile rosu si alb
Mereu mi-a plăcut albastrul și chiar și acum, îmi place culoarea asta, însă prefer mai mult nonculorile.
Baftă!
Din copilarie pana la sfarsitul adolescentei se intampla schimbarile astea multe.
Culorile mele prefate au fost: albastru, rosu, roz, acum imi place verdele.
In trecut imi placeau:albastrul, verde, galben, maro, rosu, portocaliu
acum:verde, negru, visiniu, mov,
Cand eram mica imi placea culoarea roz (pal) iar acum imi plac turcoaz, albastru si bej.
De la un timp cand eram mica..pe la 4 ani acum am 11..Imi placea rozul si rosul.Dar de cand mi-a murit mama mea adevarata numai negru si alb imi place! Nu stiu de ce.
La mine s-a schimbat doar muzica.
Mancarea mea preferata a ramas piureul de spanac.Culoarea la fel - indigo si combinatia indigo cu verde primaire.Nu imi place galbenul si niciodata nu mi-a placut!
Cand eram mai mica, ca aproape orcarei alte fete, imi placea rozul... Pur si simplu eram innebunita dupa culoarea asta. Insa, intr-adevar pe parcurs gusturile mele s-au schimbat considerabil..De la rozul bombon am trecut la turcoaz, care acum ma reprezinta
Cand eram mic ne adunam mai multi copii si pictam(evident nu aveam talent).Tin minte ca pe atunci imi placea asa de mult albastrul si nu imprumutam nimanui. Apoi a inceput sa-mi placa rosul iar apoi galben. Dupa ce am mai crescut a inceput sa-mi placa NEGRUL foarte multe si inca imi mai place, dar acum ceva timp numai negru imi placea.Ehh am avut si o perioada cand voiam sa fiu gotic dar bine ca am trecut peste . Acum chiar imi place culoarea negru dar imi place si alb si rosul si galben si albastrul si si verdele si portocaliul. Aproape toate!
Pana la pubertate mi-a placut albastrul si violetul. Dupa am ramas la violet. ##6A455D adica.
Iar culoarea care imi provoaca placere este culoarea rosie. Pentru mine simbolizeaza iubirea pe care o port fata de cineva anume.
Mie cand eram mica imi placea foarte mult culoarea MOV.
Acum ca am mai crescut imi place foarte mult ALBASTRU desi nu e mare diferenta, adica nu mi s-au schimbat gusturile atat de mult. Si inca o culoare ca imi 'provoaca'placere sa zic asa este verde, pentru ca ma duce cu gandul la natura, la lucruri fresh si care miros a flori, daca intelegi.
Îmî plăcea portocaliul deschiscând eram mai mică dar acum mă dau in vânt după verde, violet și albastru turcoaz. :3
Și combinațiile de crem, roz, negru, alb.
In timp ce te maturizezi apar diferite placeri/gusturi. Este normal ca omul sa-si schimbe parerile din cand in cand. Si totusi trecand la subiect: - culorile mele preferate ar fi...Albastrul si rosul *in fine nu prea stiu sunt mai incurcat de felul meu *, iar cand eram mic eram nebun dupa culoarea verde si da, da asta suna cam ciudat. Si totusi cum spuneam, m-am maturizat (nu am facut asta, dar asta e un secret) si mi-am schimbat opinia :3.