Posibil dar sunt si exceptii, eu nu sunt din ardeal dar prefer sa colaborez cu ungurii pentru ca sunt mult mai seriosi decat romanii.
Eu nu doar ca sunt din Ardeal dar sunt și jumate ungur și înțeleg complet ura față de unguri. Normal că nu-i urăsc, ba chiar sunt oameni faini, dar când îi vezi pe unii cum pretind că Ardealul e încă al lor, sau când îi vezi cum refuză cu încăpățânarea aia a lor naționalistă să se integreze în societatea românească mai că-ți vine să le tragi una peste ceafă.
Aia e de inteles, dar mi se par o minoritate aia si in general stau in Covasna izolati intr-un sat, nu mi se par peste tot
Da,nu esti singurul care a observat asta.
Eu sunt din Bacau dar am stat si o perioada in Sibiu si acum sunt stabilit in Brasov.
Am observat ca ardelenii nu ii suporta sau nu au incredere deloc in moldoveni si olteni.
Cand mai vorbeam cu sibieni si le ziceam ca sunt din Bacau parca le pica fata, unii se uitau si urat la mine.
Nu stiu de ce au ei chestia asta cu moldovenii si oltenii.Sibienii nu ii suporta deloc pe olteni iar brasovenii nu ii suporta pe moldoveni.Dar daca stai sa o gandesti logic in fabricile din Brasov lucreaza in mare parte moldoveni iar in Sibiu locurile de munca sunt pline de valceni.
Dar am fost si in Cluj si acolo ardelenii sunt mai de treaba chiar au o atitudine primitoare.
Cat despre ardeleni si unguri e normal sa se inteleaga bine, pana la urma au convietuit sute de ani impreuna si in Ardeal si sunt multe casatorii mixte intre romani si unguri.
Eu credeam că nimeni din țara asta nu-i suportă pe olteni
Nu avem nici cu moldovenii și nici cu oltenii nimic doar ca de obicei ei ne privesc mai de sus de parca am fi inferiori lor! Acum fără supărare nu cred ca au dreptate având în vedere că locuiești în Ardeal poți face și tu o comparație între Ardeal și Moldova și ai să-ți dai seama despre ce vorbesc!
De ce am avea ceva cu ei? Doar tot oamenii sunt indiferent de etnie. Eu am prieteni ungurii și sunt ok din toată punctele de vedere și de multe ori te poți înțeleg cu ei mai bine decât cu români eu chiar am învățat ungurește și nu-mi este rușine Într-adevăr mai sunt câțiva care au ideile lor dar suntem oamenii și fiecare are dreptul la opinie!
Eu sunt din ardeal, la fel si maica mea si ii uraste. eu n am nicio treaba atata timp cat nu sunt tratati mai bine decat o alta minoritate
nyoentox2002 întreabă: