Am observat si eu neglijenta si uneori chiar impertinenta din partea multor utilizatori. Din pacate domina o atitudine prea nefasta pentru un site de acest gen. Nu putem sti noi daca faptul ca dueaza mult e neglijenta, indiferenta sau pur si simplu lipsa timpului necesar. Si administratorii sunt foarte ocupati si primesc mii de mesaje probabil mereu. E greu si pentru ei.
Iti dau eu o adresa de mail mai rapida :raluca. diaconu @ tree.ro! Cere-i acolo ce vrei si maine este rezolvata problema! Nu cred ca te tine cineva cu forta aici! Poti sa nu mai accesezi contul pana se sterge si basta! Eu vad lucrurile OK aici!
O da.eu am trimis multe mesaje dar nimeni nu face nimic... i-am rugat sa-mi stearga niste intrebari si pauza.am vrut sa postez vreo 2 intrebari anonime si nu mi-au fost aprobate, desi nu erau indecente. obscene...cred ca nu mai calc pe aici. s-a prostit saitu'!
Dapai sa stii
eu am mai avut un cont mai vechi si o vreme nu l-am mai folosit si acum am revenit si dupa parerea mea TPU-ul s-a prostit considerabil faza cu, contul tau e si asta o dovata
dar ma dispera utilizatorii care pun intrebari gen "Care este vedeta voastra preferata? A mea este...cine stie funda"
asta e o intrebare pe care am observat-o inainte sa o vad pe a ta
ce nu fac unii pentru funda?
prosti, prosti si iarasi prosti
sunt total de acord cu tine
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: