NOname
| NOname a întrebat:

Ati observat si voi, ca avalansa de Spam (de zilele trecute) a disparut de pe TPU? Nu-i asa, ca se respira mai usor, mai liber?

P. S. Multumim, EchipaTPUro!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, cred ca a fost un efort cumulat al adminilor si userilor seriosi ai TPU. pe toti ne supara in egala amsura acea avalansa, din pacate adminii nu cred ca pot face fata atator avalanse. ma iau cu mainile de cap cand vad ce discutii se poarta pe chat (apar in pagina de suspendari) si am intreb cand noi, oamenii, ne-am degradat in halul asta, cand am ajuns atat de aproape de josnicie si mizerie. In ultima vreme, folosesc rubrica de contact de cateva ori intr-o zi, ceea ce ma face sa ma simt prost ca ii bat la cap pe admini, dar sunt lucruri pe care simt nevoia sa le raportez, pentru binele meu si al siteului.Ma gandesc cu jind la vremurile cand foloseam rubrica de contact o data la cateva luni si ma cutremur. Spam-ul este tare suparator, dar ma sperie mai putin decat vulgaritatea extrema, lipsa de educatie si caracter care incep sa se faca simtite tot mai mult pe site. Fiindca inseamna ca asta este societatea romaneasca acum.

26 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Bine au facuthee hee Eu am observat de mult timp, dar nu am vrut sa anunt pe nimenilaughing
Bafta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ei trebui să ne mulțumească că tot am făcut "n" raportări!
Noi suntem sufletul TPU-ului, adminii ne privesc.
Pa, pa.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am facut basici la mouse tot raportand nenorocitele de spam-uri! Era si cazul sa dispara.

NOname
| NOname explică:

Da, asa e. Si datorita noua, raportarilor noastre numarul utilizatorilor suspendati http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/ a crescut considerabil. Chiar se vede rezultatul. Bravo noua!
Si da, Brigaela, iti dau dreptate. Ar trebui taxate si toate jignirile, toata nesimtirea, lipsa de respect, cu care, din pacate, avem de a face zilnic pe TPU.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Am făcut scurtă la mână scriind mesaje Stelei şi raportând răspunsurile.
Numai că eu am preferat mai mult să scriu mesaje Stelei căci astfel se rezolva mai repede problema.
Salut.

| Misha_1025 a răspuns:

In ceea ce ma priveste nu pot spune Multumesc TPU, pentru ca de cand sunt membru tot pe spam primesc e-mail-urile (daca la asta va referiti), in rest din cauza unor "copii teribilisti" cu intrebari complet lipsite de bunsimt am renuntat sa mai intru pe TPU. Daca spuneti ca s-a rezolvat intr-un fel problema atunci o sa fiu mai activ.

NOname
| NOname explică:

@Misha, ne refeream la Spam-ul de pe TPU (reclama nesolicitata, link-urile pentru voturi, etc.).
La mesajele, care le primesti pe e-mail, poti sa renunti (partial) foarte usor. Intra la "Notificari" in partea stanga si schimba-ti setarile! Apropo, si eu primesc e-mail-urile de cele mai multe ori pe "Spam". Dar nu ma derangeaza foarte mult. Deja m-am impacat cu idea.
Succes! Numai bine!

P. S. Sa stii, ca da, problema aproape s-a rezolvat, iar unde vezi, ca nu e asa, esti liber sa raportezi (daca raportarea e intr-adevar justificata). Deci, poti sa te intorci linistit. Te asteptam cu drag.

| matrixismyname a răspuns:

Eu sugerez sa se treaca la activarea manuala a tuturor comentariilor, astfel se evita spam-ul in proportie de 100%.
Insa ...adminul principal nu cred ca vrea.
Si eu am facut bataturi la cate raportari am trimis respectiv cate comentarii am respins big grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

@matrixismyname: În felul ăsta am face scurtă la mână postând răspunsuri şi ar dura o eternitate.

| Razvan a răspuns:

Uau, cred ca e prima oara cand aud ca au facut ceva
Felicitarithumbs up
Tinet-o tot asa.In ritmul asta in maxim 2 ani, o sa avem un site romanesc de ajutorare chiar bunbatting eyelashes

| Nicoleta a răspuns:

Daaaaa

| ahlrh a răspuns:

(Noi suntem medicamentele)
TPU si-a luat medicamentele, de aceea respiram mult mai usor.

| BETTY_3018 a răspuns:

Ce bine este ca nu mai sunt spamuri
e mai super fara ele
in plus erau false
funda?

| Denisa85 a răspuns:

Asa este, erau foarte multe postari "aiurea" care nu isi aveau rostul, erau si foarte multe comentarii stupide din partea unor copilasi care nu aveau ce face si au gasit pe TPU -> jignirea oamenilor nevinovati, care pur si simplu au pus o intrebare.

| Misha_1025 a răspuns:

Bai ce blond sunt... multumesc pentru info NOname.

Răspuns utilizator avertizat
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Da...am observat, intr-adevar respiram mai bine si mai usorhappy
Felicitari echipei TPUwinking
Tine-o tot asa ca sunteti tari

O seara placuta tuturor

| western a răspuns:

Cu ajutorul nostru si ci ajutorul adminilor am reusit in sfarsit sa scapam.

Multumiri adminilor si TPU!

| Tourniquet a răspuns:

Vai de mine ce cascata sunt! Nu am observat. laughing
Da, avalansa aceea cu site-urile alea de vot, etc; au disparut!
Multumim EchipaTPUro, multumesc @NOname pentru atentionare. happy

| Rosela a răspuns:

Eu am observat de demult dar nu am vrut sa anunt pe nimeni in speranta ca va trece. Mama mi le stergea pe toate de la spam dar noroc ca eu le-am salvat. Le citeam si ea le stergea. La mine apar la spam cele care nu sunt in regula si eu credeam ca pentru ca nu am antivirusul bun. Si eu multumesc din tot sufletul echipei TPUro!

| pwp a răspuns:

Eu am observat!happy
si bravo pentru titlul de userul anului
chiar meritai votul meu love struck

| 3NGL3ZUL a răspuns:

Si eu observasem de ziua mea adica pe 12 decembrie nu am putut sa pun nicio intrebare ma intrebam ce erabig grin

| SugarStar a răspuns:

Si eu am observat. Chiar ca asa a fost. Aveam multe emailuri de la TPUro, dar, aparea la spam. Si eu multumesc echipei TPUro.

| doroteea a răspuns:

Scuze ca raspund la intrebareea asta, nu stiu sa trimit mesaj pe privat. Sarbatori fericite si tie! :X

| Gicuta a răspuns:

Dap... si mai e un caz in care utilizatorul Fetitsa in care isi face temele pe TPU si le da utilizatorilor usernamul el de pe un joc ca ei sa o adauge (si asta nu e o intrebre)...

| NoGooDy a răspuns:

Mulţumim EchipaTPUro! Trebuie să le mulţumim tuturor celor care au raportat spamul. Astfel această comunitate va fi mai sigură, mai unită! happy