| Ramo137 a întrebat:

Ati observat si voi ca o femeie e mai rea cu alta femeie decat cu un barbat? Chiar daca barbatul ar fi cel ce o streseaza/enerveaza? Femeia s-ar simti mai "puternica" sa se ia de o alta femeie, care la randul ei, cealalta femeie, isi zice parerea doar si se apara. Hmm...

Ce parere aveti? Eu zic ca e invidie si rautate.
Am vazut mai peste tot asta.

Si e si invers, barbatii se simt mai cocosi cand se iau de alti barbati.
Am vazut multa discriminare peste tot. Rautatea gratis este - continuati voi

Dau funda

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Numi spui ceva nou, voi fetele va urati intre voi, am avut si eu prietene si stiu cum e, de asta spun mereu ca iubesc femeile cum se iubesc ele intre ele laughing laughing

| Ramo137 explică (pentru RAY):

Personal nu am urat pe nimeni sau invidiat vreodata, insa am patit asta si tot vad... naspa rau.

| RAY a răspuns (pentru Ramo137):

Ce sa faci asta e, sunt si pers bune si rele

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am observat... Atat la barbati, cat si la femei.
La femei e mai "groasa", din cauza invidiei nu prea tin nici prieteniile lor, in majoritatea cazurilor. Barbatii au un cerc de prieteni vechi, in care se suporta indiferent cat de prosti ar fi.

| Drimmero a răspuns:

Femeile cauta circoteca mai des, barbatii sunt mai rezervati si nu se cearta din orice.

| Freya1 a răspuns:

Chiar dacă sunt femeie tin sa recunosc ca femeile sunt rele unele cu altele. Poate din invidie poate din alte motive dar ceva este la mijloc.
Cu a doua parte cum ca băieții sunt mai rai ei intre ei nu sunt de acord.Si aici si in alte parti vad băieți ce se contrazic dar nu durează mult si pana la urma sunt prieteni. Fetele in schimb se cearta si cu femei si cu bărbați in egala masura daca sunt enervante.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, pentru că majoritatea se compară cu altele și sunt nesigure pe ele.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Mama mi-a spus ca fetele sunt mai rele decat baietii si crede-ma ca asa e am observat ca atunci cand mama se enerveaza ma bate rau eu find un baiat asa slabut totusi ma bate rau, bine ca acum am 22 de ani si nu ma mai bate dar acum doar ma cearta si atat.

Uita-te la Norbit sa vezi tu acolo o femeie de 150 Kg si foarte rea + ca sotul ei e slab ca o scandura si ii face viata un calvar.

Daca femeia e rea cu tine sa o fu+ti in cu+r pentru ca in pi+zda nu merita tar+fa ha, ha, ha, ha, ha, ha, glumesc frate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt rea cu toți in egala măsura