Numi spui ceva nou, voi fetele va urati intre voi, am avut si eu prietene si stiu cum e, de asta spun mereu ca iubesc femeile cum se iubesc ele intre ele
Am observat... Atat la barbati, cat si la femei.
La femei e mai "groasa", din cauza invidiei nu prea tin nici prieteniile lor, in majoritatea cazurilor. Barbatii au un cerc de prieteni vechi, in care se suporta indiferent cat de prosti ar fi.
Femeile cauta circoteca mai des, barbatii sunt mai rezervati si nu se cearta din orice.
Chiar dacă sunt femeie tin sa recunosc ca femeile sunt rele unele cu altele. Poate din invidie poate din alte motive dar ceva este la mijloc.
Cu a doua parte cum ca băieții sunt mai rai ei intre ei nu sunt de acord.Si aici si in alte parti vad băieți ce se contrazic dar nu durează mult si pana la urma sunt prieteni. Fetele in schimb se cearta si cu femei si cu bărbați in egala masura daca sunt enervante.
Mama mi-a spus ca fetele sunt mai rele decat baietii si crede-ma ca asa e am observat ca atunci cand mama se enerveaza ma bate rau eu find un baiat asa slabut totusi ma bate rau, bine ca acum am 22 de ani si nu ma mai bate dar acum doar ma cearta si atat.
Uita-te la Norbit sa vezi tu acolo o femeie de 150 Kg si foarte rea + ca sotul ei e slab ca o scandura si ii face viata un calvar.
Daca femeia e rea cu tine sa o fu+ti in cu+r pentru ca in pi+zda nu merita tar+fa ha, ha, ha, ha, ha, ha, glumesc frate.