| 1onur a întrebat:

Ați observat și voi? Cum serialele turcești pline de drame și " dragoste" îmbolnăvesc oamenii? Mulți au și impresia că ei sănt și personajul din filme laughing) și încep în viața reală să se comporte ca personajul și caracterul din acel serial...laughing)

Cum sa ajuns ca noi să difuzăm atâta drame turcești în România, nu înțeleg de ce simt oamenii nevoie de drame turcești în viața lor? Ce se întâmplă la nivel mental și cu mintea la oamenii ăștia? Sunt Manipulanții? Emoțional? De sănt prinși de toată dramele astsa turcești.

De unde vine "nevoia"asta de atâta dramă turcească, fără nicio suferință reală și Adevărată să plângi la un serial că unul sau una nu mai se înțelege cu bărbatul ei și soacra are figurilaughing) cum să plângi la așa prostie.laughing)

O fi ăla din serial prea frumos? Și are efecte magice?

Răspuns Câştigător
| Kufu95 a răspuns:

Orice chestie dacă te uiți la ea în continuu ajunge să te facă că lumea este și așa în viața reală, într-adevăr multe întâmplări sunt inspirate, dar nu înseamnă că ce este acolo reflectă în totalitate cum sunt oamenii, de fapt.

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Păi în realitatea și viața reală n-are nicio treabă cu dramele si serialele turcești, că ăia sânt actori plătiți pe fiecarea ( episod filmat) banii și sume imense, Adică ăia sânt plătiți să plângă să facă numai drame asta asta vezi în serialele turcești, conflicte ne sfârșite până la 10 sau 20 se sezoane dacă te uiți în fiecarea seară la seriale turcești te faci pachet!

Îți afectează sănătatea grav de tot atâtea drame fără nicio faptă reală Adevărată, cum să ajungi? Să crezi că este și Adevărată așa ceva? Te îmbolnăvește doar așa fiindcă ei se vor juca cu sentimentele reale emoțile reale ale oamenilor și vor ține într-o continuă dependență emoțională de o dramă ireală! Ne Adevărată.

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Ori le vrăjește frumusețea actoruluilaughing)

12 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Pai aia traiesc serialul si se identifica cu personajele
Acuma depinde si de mentaliate. Bunica spunea ca,, la pus sa faca cutaresi cutare lucru'Pai nu are drepate?

| 1onur explică (pentru Fatamuntilor):

într-adevăr am pățit să plâng pe bune la titanic.

Câteodată îmi mai făceam și freza ca Jack dar când mă uitam în oglindă lipseau multelaughing) Avea carismă omul postură era pe Vas cu magnați la alt nivel!

Da din câte am înțeles și eu te poate fura un personaj din ăsta dintr-un film serial la o adică îl tot urmărești într-una te uiți mereu la el, la acel rol caracter care isa dat "viață" în acel film/serial deja începi săte crezi el, începei să-l copi frizura stilul de haine încerci săte asemeni cât mai mult cu tipul/tipa care joacă personajul și caracterul foarte realistic bine că aicia pătrunde și talentul actorului își spune farmecul cât de bine îl joci îl interpretezi ca să prindă publicul și cât mai realistic posibil, că doar de asta este vorba în actorie!

Dacă ești și frumos reprezentabil, carismă postură, înălțime hainele să-ți vină cât mai aranjate/ așezate pe tine, contează că doar trebuie să vândă iluzie înțelegi! Cât mai aproape de realism și dacă ești credul teau prins consumi drama turcească toxică și 100000 de sezoane cu același actor chiar dacă are si alte filme și seriale cu el/ea.

Mie foarte foarte greu im place cu Adevărat un film și sa să fie neapărat din fapte reale întâmplate! Război, acțiune! Asta două. Da nu astea cu soacra și drame infinită turcească astea sănt desene animate eu ma prăpădesc de râs la ele...

| 1onur explică (pentru Fatamuntilor):

Fatamuntilor.Nam înțeles cu bunica nimiclaughing) posibil să fiu eu mai antipatic de fel și-mi scapă ceva...

| LisaJulie a răspuns:

Nu imi plac deloc, cred ca sunt singurul roman care nu se uita! Nu știu de ce sunt atâția romani obsedați de ele

| 1onur explică (pentru LisaJulie):

"puterea dragostei" asta sănt filmele turcești drame! Toxice! Doar că ăștia mint oamenii că asta ar fi " dragostea" și "iubirea" ce văd oamenii acolo mulți și cred ca ar fi Adevărat se joacă cu ei toți!

Să iubești cu Adevărat în realitate! viața! reală! este cu totul absolut cu totul altceva!

Nu ce facă aia în filmele alea serialele alea! Turcești, coreene! ăia sănt actorii plătiți săi mintă pe oamenii pe toți cu dramele lor toxice și bolnave!

| 1onur explică (pentru LisaJulie):

Dacă ei preferă minciuna! Drama toxică! să fie mințiți de serialele turcești și Corene! chineji!

Treaba lor dar acolo nu-i Adevărul și nici realitatea cu Adevărat.

| simplaexistenta a răspuns:

Sincer pe mine nu ma impresionează serialele si dramele turcesti. Mai mult, mă uimeste cum ar dori cineva in mod intentionat sa vizioneze problemele altor persoane. Nu ne sunt de ajuns ale noastre? Si de obicei personajele reactioneaza in mod exagerat, oricum.

In fine, fiecare cu gusturile sale.

| 1onur explică (pentru simplaexistenta):

Adevărat fiecarea cu gusturile lui.

La rândul meu și eu sunt uimit într-o măsură, de faptul că mulți oamenii urmăresc atâtea seriale turcești difuzate în România și îi văd afectați pe uni oamenii de atâta dramă ne sănătosă.

Că n-am nimic cu ei dar își fac rău singuri și pune botul la vrăjeală și aburelile care sânt făcute expre ca săi nenorocescă emoțional și săi țină captivi în acea lume oferită de actori și personajele acelui serial turcesc.

| simplaexistenta a răspuns (pentru 1onur):

De acord

| 1onur explică (pentru simplaexistenta):

Adevărat.