E ceva frumos se mananca pomana porcului, se bea tuica fiarta, facem carnati, cartabos, toba...muncim mult dar merita, se aduna tot neamul.
Nu am mai fost la taierea porcului de vreo 10 ani. anul trecut am fost dar dupa ce au taiat porcul. anul asta ne-a invitat cineva si vreau sa ma duc:X...
Sincer nu prea imi place sa vad porcul murind de aceea nu prea merg la taierea porcului(imi place doar sa-l mananc)
Nu, nu am participat si nici nu mi-as dori.de asemenea nu mananc carne de porc
Mi-a placut extrem de mult cand ii baga cutitul in beregata ... si cum suferea si se zbatea...
Cum sa-ti placa asa ceva?
Da de multe ori, si imi placea pana in faza cand la urma trebuiau spala-te vasele in care s-au preparat toate cele ale porcului.Acum de cativa ani am taiat porcul de pe lista si sincer mi-e dor de asa ceva.
Tin minte ca atunci cand eram mica, la noi in curte se organiza ritualul de taiere al porcului. . Mi-era mila de bietul animal asa ca stateam ascunsa in casa pana veneau ai mei sa ma ia si sa ma puna pe porc . Ce vremuri...
Intr-un univers paralel! daca ar exista! sa stiti ca porcul nu ar fi cel taiat! ci omul insasi! care il taie! etc!
Ar zice spune porcul! i-a sa te tai eu pe tine! sa vezi si tu cum e! sa fac din tine carnati! fripturi! jumari! tobe! etc! a ceea ce am zis spus eu de omul care taie porcul! asta asa daca ar fi intr-un univers paralel!