Multă lume chiar e tot mai jalnică. As fi zis patetică, dar iar imi sar unii pisoi cu dexul si pistolul la tâmplă.
Acum nu zic că nu ai putea avea o urmă de vină - vezi acest video - https://youtu.be/MvxbXtILHJY - dar parca alteori prea dai si peste din astia delăsători care invocă tot felul de scuze astrale pentru care nu pot să vină în oraș că nu știu ce... Chiar exista genul de oameni si asa procedează cu toată lumea din cauza lor, apoi mai târziu tot ei se plâng că sunt excluși.
Categoric vina e de ambele parti cand nimeni nu se implica suficient. Nu e ok nici cand doar tu tragi de un amic sa interactioneze/socializeze pentru ca inseamna ca nu e prieten pe bune, ci cunostinta. Mai ales daca esti cautat doar la ajutor, invers nu se intampla pentru ca are mereu treaba altundeva.
Sunt prea multe prietenii si one-sided, ceea ce nu e ok. Nu e ok sa poti fi exploatat intr-o prietenie, poate de aia unii se racesc cu timpul, n-au ce sa mai ceara de la tine. Si aici e usor de observat cum tin unele prietenii din scoala/liceu/facultate.
Man vorbim de tampeni virtuale facute intre niste anonimi care nu sau cunoscut in viata lor,ura,dusmanie,prostie,jigniri, chiar nu vad rostul,eu unu prefer sa fiu neutru in discutie,si mgtow a gresit injurand o fata care nici nu o cunoaste si o face in toate felurile,stiu ca se va enerva cand va vedea asta,dar asa evoluezi in viata, i-am mai spus vezi de socializare reala, lasa pierdtul de timp aiurea cu anonimi necunoscuti, ce sa ceri de la un anonim, ce dz ai putea cere, una e cand vb fata in fata cu om una e cand tastati intre voi, nu se compara
Vezi unde duce socializarea virtuala =timp pierdut,dezamagire,amagire,iluzi,man sunt niste anonimi ce asteptari poti avea de la ei pe bune, desigur ca am patit asta si inca de cate ori pana acum, te-ai refugiat online man si uite ce a iesit, stiu ca e greu, vezi asa ma simteam si eu acum 2 luni ca tine acum, lumea virtuala este pierdere de timp
Online nu ai ce gasi, sunt niste anonimi,trezeste la realitate,inchide laptopul si tasteaza e acelasi lucru, macar nu esti dezamagit,sunt niste anonimi,necunoscuti, persoanele care stau mult pe net nu au o viata sociala,intelegi ideea vrei sa fiu sincer cu tine,sunt rebuturi ale societati, ce sa ceri de la niste niste rebuturi, o sa te superi pe mine, nu vb de tine si de majoritatea, de cate ori am spus vedeti de socializare reala, virtualitatea duce la depresie, anexitate, narcism, comportament impulsiv, obsesie
Un injurat in limita simtului acolo asa face oricine
ce ai facut tu aseara pe discord nu se poate numi asa,chiar nu ma asteptam sa o jignesti in halul asta si inclusiv pe mine, cica trebuia sa o banez tu fiind cel care o injura, nu se poate asa ceva, esti un om matur auto controleazate, da dovada de bun simt, respect
Aveam niste prieteni vechi de pe cs 1.6 si gta samp cu uni din ei mai vorbesc si acum iar alti m-au uitat complet. Dupa ce ca am foat bun cu ei le-am dat si grad pe server.