Da.
Nu doar din cauza accentului, ci a inteligentei de care (nu) dau dovada.
Vad cate o tipa frumusica, cu stil, apoi incepe sa-si dea coate cu alta, sa "se rada" de hainele unei alte fete, de exemplu. Piere si cheful de f tut, nu mai zic de afisat cu asa ceva.
Nu mi s-a intamplat. E putin logic ce ti se intampla, ca, creierul tau analizeaza vocea, si dupa voce nu emit ca-s frumoase, tinere si fertile, si apoi creieru tau taie atractia.
Cam asta se intampla la tine, dar esti cam o exceptie, in general majoritatea raman cu atractia fizica fara sa conteze restul, pentru ca figura in mod normal emite feminitatea, dar si corpul.
De cate ori barbatii mai in varsta imi ziceau "doar nu o f in caracter si inteligenta dracu`". La ei prima data sa vada un crac, un san si asa mai departe.
S-a pierdut când am auzit ce prostii vorbește.
Cu accentul nu dar cu vocea în general, cum se exprima, ce cuvinte folosea, etc.
Nu sunt atat de tampit incat sa mi se duca atractia din atata lucru. Poate numai daca face sau zice un anumit lucru care ma deranjeaza.
In cel mai rau caz ma abtin sa nu rad daca are un anumit accent sau are vocea mai groasa.