| monicaaa17 a întrebat:

Ati pățit vreodata sa va simtiti atrași de cineva doar prin mesaje? Fara sa fi văzut persoana aia in realitate, doar poze sau chiar deloc.Pur si simplu sa va excite ce va scrie, sa va placa cum gandeste?
Vorbesc de un baiat de 3 luni prin mesaje si încep sa simt ceva pentru el...e din alt oras si nu ne-am putut vedea,mai ales cu corona,dar s-ar putea sa ne vedem luna asta.Mi-e teama ca poate sentimentul nu este reciproc,poate vorbes cu mine doar din plictiseala.voi ce credeti, este posibil sa simți ceva pentru cineva doar prin mesaje?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da se mai intampla la oamenii sensibili de fel

| RAY a răspuns:

Da,am mam indragosit si eu de multe fete astfel, imi amintesc prima iubire online a fost frumoasa, din pacate nu ne-am intalnit real, am vorbit si cu o fata timp de 2 ani ocazional nu des dar te atasezi in timp, desigur ca nu vrei asta, eu unu nu am vrut asta, e cv involuntar, cu alta de 2 luni, dar din pacate nu se confirma nici una real, raman doar virtual

| Drimmero a răspuns:

Da, am patit dar e o prostie si o joaca temporara care provoaca doar nervi si pierdere de vreme, sper sa nu mai patesc d-astea vreodata si cred ca nu voi mai pati.

| Catrice a răspuns:

Și apoi vii și te plângi ca ce rea e lumea, ca nu te iubește nimeni, ca ce viata trista ai singura...

| gemeni6226 a răspuns:

M-i s-a intimplat de vreo 3 ori dupa care m-am lecuit.

| Dorotheea21 a răspuns:

Se intampla tuturor mintilor complexe, cu multa imaginatie, si asa trebuie sa fie. Daca nimeni nu s'a indragostit macar de personajul favorit dintr'o carte citita candva, inseamna ca traiesc intr'o lume prost facuta, fara emotii, pe care nu o vreau. Nu vreau, nu accept langa mine oameni care vad in alb si negru.
Am fost atrasa in ceea ce spui tu de cateva ori si am facut de multe ori fara sa vreau, ca altii sa se indragosteasca de mine, nu stiu cati. Nu numar lucrurile acestea.
Pericolul in care esti este ca imaginatia ta care a luat'o inaintea intalnirii reale, sa nu se mai potriveasca cu realul care se va intampla luna aceasta.
Eu am avut noroc pana acum, nu am dezamagit, si nu am fost dezamagita de ce am gasit in spatele cuvintelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar niciodată nu poți ști dacă persoana aia chiar spune ce gândește și te excita treabă asta, sau știe ea exact ce sa să-ți spună pentru a-ți excită ție mintea și a te face sa te îndrăgostești de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin ceea ce scrie cineva vezi foarte multe lucruri, dar depinde de la persoană la persoană.
Totuși ca să cunoști efectiv o persoană trebuie să vorbești cu ea față-n față și să te vezi cu ea în diferite contexte, până atunci ceea ce ai în cap nu poate să devină o certitudine.
Întâlnește-te cu el fizic și după câteva ieșiri o să vezi efectiv persoana pe care o ai în față, bineînțeles nu 100%, dar o să știi ce trebuie să știi.
Chiar și aici pe TPU anumite persoane încearcă să cosmetizeze ceea ce sunt, când te afli față-n față cu cineva nu mai poți să cosmetizezi nimic, din fericire.
În concluzie, băiatul ăsta cu care comunici tu este într-o anumită parte așa, cum îl vezi tu, dar trebuie să cunoști toate celelalte părți care nu ies la iveală prin mesaje, bineînțeles.

| adeluna a răspuns:

Daca n-ar fi, n-ar exista siteuri de online dating. happy Cel mai bine vb cu el despre temerile tale legate de intalnire. Precis si el e emotionat si o sa aprecieze disponibilitatea ta de ate arata autentica si vulnerabila