Stii vorba aia: facerea de bine...
De multe ori mi s-a intamplat si tot nu m-am invatat minte. Daca pot ajut cu orice: informatie, recomandare si chiar personal si uneori ceilalti tot nu sunt multumiti. E greu si sa spui NU, cel putin pentru mine.
Ceea ce era tu sa patesti no comment. Dar te poti gandi in felul urmator: poate persoana in cauza putea fi la un pas de moarte indiferent de cine o trata.
Dap. Dar eu am fost "mai tare ca tine": parea sa aiba o indigestie si i-am facut recomandari ca atare. De fapt avea o toxi infectie alimentara. Noroc ca e spital de urgentza in coltzul strazii! Nu fusese chiar la un pas de moarte, dar evident, nici bine nu ii era...
Am patit de cateva ori, dar nu au fost cazuri asa extreme care sa duca aproape de moarte.
I-am recomandat odata unei colege o crema pentru cosuri care pentru mine a fost eficienta, dar dupa ce s-a dat cu ea si-a dat seama ca e alergica la unul din ingrediente si s-a dus la spital. O saptamana intreaga n-a venit la scoala din cauza asta si in tot acel timp m-am simtit atat de vinovata caci ma tot gandeam ca totul s-a intamplat din cauza gurii mele mari cu care m-am laudat de rezultatele obtinute cu ajutorul cremei.
AlexandraAle121 întreabă: