| Rombix a întrebat:

Ati pierdut vreo noapte vreodata, fara sa o dormiti ziua dupa aceea? Cat ati rezistat fara somn la viata voastra?

5 răspunsuri:
| LeeMaya a răspuns:

Cred ca am rezistat vreo 3 zile cand am fost la o cabana, dar am baut cafea, cola, si m-am distrat... adica nu doar sa stai pentru ca asa ai sa te plcitisesti si somnul va veni incetul cu incetul

| N0xEterniS a răspuns:

Am pierdut vreo cateva nopti singur, de capul meu jucand jocuri, nu dormeam nici a 2-a zi, era vacanta sau weekend laughing
De nenumarate ori, am pierdut nopti intregi fie cu prietenii, prietena, dar dormeam a 2-a zi big grin
Probabil cel mai mult a fost cand am jucat The Witcher 3 vreo 32-33 de ore dintr-un foc, atunci am stat probabil treaz cel mai mult, vreo 36-37 ore.

| Anonim820 a răspuns:

2 zile

| SG1995 a răspuns:

Acu doi ani am avut 2 zile de insmonie groaznica, nu stiu de ce. Anul trecut la inceput lui Decembrie am facut noapte alba cand am vazut-o pe tipa de care imi placea in bratele colegului de camera, si faptul ca si-au tras-o in noaptea aia nu m-a ajutat deloc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Lucrez in schimburi de 12 ore, mi se intampla frecvent sa nu dorm noaptea, si sa nu recuperez nici ziua. Uneori plec fluierand dimineata, si "duc" toata ziua linistit, alteori sunt mort 2 zile, dupa o tura de noapte.
Depinde in ce stare sunt, dar undeva pe la 30 de ore de activitate fara somn, pot fi floare la ureche.