Sunt frumoase si unele si altele, dar orhideele sunt mai gingase si mai speciale. Fa un buchet din florile tale preferate nu te lua dupa pareri, alegerea ta e importanta si cred ca ce vei alege te caracterizeaza intr-un fel sau altul.
Eu am avut un buchet din flori de camp si floarea soarelui care a atras admiratia tuturor. Trandafirii sunt cei mai utilizati, arata bine, se pastreaza bine. Am observat ca acum sunt la moda orhideele ca o etalare a potentei financiare, dar mie mi se par niste flori reci, aproape mortuare si nu le-as alege.
Trandafirii mi-se par prea comuni de la un timp.
orhideele sunt mai deosebite
Traditionalul buchet al miresei este din trandafiri albi, asa este datina.
Da, de ce nu? sunt flori frumoase ...ador tare mult trandafirii albi si rosi... dar pentru nunta poti sa faci combinatie din orhidee si trandafiri
Eu mi-l imaginezi cu trandafirasi din aceea micuti, albi cu roz pe margini sau in culoarea piersicii si cu fire verzi (nu stiu cum se numesc) . Buchetul sa fie pe rotund neaparat. Sau ma mai gandeam la flori de camp ca persista si mai mult. Dar depinde si de rochie.
Oricum pana ma marit s-ar putea sa imi schimb parerea. Inainte spuneam ca imi doresc o rochie alba acum mi-o doresc ivory (culoarea fildesului) asa ca niciodata sa nu spui niciodata.
Ps: te mariti? cand?
anonim_4396 întreabă: