Depinde ce anume e. Varsta, aspectul fizic, activitatea profesionala, locul pe scara sociala?
In cazul primelor 2 e destul de usor sa intuiesti. Totusi poti continua sa fii dragut cu acea persoana daca chiar simti ceva, sa nu pui presiune pe el/ea si intr-un final iti va spune. Sau poti spune chestii gen "eu voi fi aici pentru tine neconditionat" sau "sa stii ca eu chiar am incredere in tine si ar fi cam aiurea sa ma minti de fapt, deci sa stii ca imi poti spune adevarul orice ar fi si nu voi rade de tine" etc etc, intelegi?
Trebuie sa faci persoana respectiva sa aiba incredere in tine. In plus, daca e genul care minte in legatura cu chestii de genul, eu zic ca nici macar nu merita relatia
Chestiile astea chiar nu ai cum sa le stii, pur si simplu risti si iti pui increderea in cealalta persoana daca e cazul si daca nu esti sigur in legatura cu anumite aspecte. Iar daca si el/ea face la fel, va fi totul bine
Totusi trebuie sa ai putin noroc sa dai peste o persoana care spune tot adevarul si care sa iti si placa asa cum e, sa te placa si ea sau el inapoi. Sunt foarte multi factori si toti la un loc rezulta in ceva dragut si bun
Dar cum adica cu ele, ce crezi ca sunt? Sunt si ele oameni ca mine. Fiecare are o loc special unul mai special decat celalalt.
LisaJulie întreabă: