| T0T a întrebat:

Ati prefera sa traiti intr-un vis frumos sau intr-o realitate oribila? Sau sa fiti morti?

Răspuns Câştigător
| AirănMeidăn a răspuns:

Un vis frumos. Dar sa nu realizez asta. Sa cred ca aia e, de fapt, realitatea
Daca ar trebui sa si realizez ca e doar un vis, atunci prefer realitatea oribila.

23 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Într-un vis frumos, că am imaginaţia bogată şi îmi apar multe în minte la auzul cuvântului "oribilă", deşi aş da-o la schimb şi dacă ar fi doar plictisitoare, dar să nu aibă nimeni de suferit.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Prefer ultima variantă.
Prima nu se va întâmpla niciodată, chiar şi în vise mor.
A doua deja o trăiesc.

| T0T explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Frumos, esti singura pana acum care prefera ultima varianta.

| LoveSleep a răspuns:

Realitate oribilă?
Nici cea de acum nu-i cine știe ce frumusețe.

| T0T explică (pentru LoveSleep):

Depinde de persoana, de aceea am spus "oribila".

| minrest a răspuns:

Prefer sa traiesc in realitate, oricum ar fi ea. De altfel, cu asta ma si ocup cea mai mare parte din timp, citesc diferite lucrari stiintifice cu scopul de a discerne intre realitate si iluziile mele, care sunt mai frumoase ca realitatea prin definitie. Nebunii nu suporta realitate si creaza, cu pretul distrugerii gandirii proprii, o realitate subiectiva paralela, care noua ni se pare oribila, dar pentru ei e suportabila. Sa inteleg ca cei ce au optat pentru vis ar vrea sa fie nebuni? Buna ziua.

| Wøodenpints a răspuns:

Întrebarea ta are o logică de femeie la ultimul ciclu ce știe că o paște menopauza.
E ca și cum ai întreba: Ce preferi să ai un cont in bancă cu multe zerouri, carieră în plină ascensiune, sănătos fizic și mental, hoarde de țâțe să roiască în jurul tău, să râgâi a caviar și să borăști șampanie de pe yacht, sau să trăiești din ajutorul de șomaj cu părinții într-o garsonieră din Ferentari, să fii mic, slab, cocoșat ce suferă hemoroizi și fisuri anale?

| T0T explică (pentru Wøodenpints):

Nu te-ai prins de logica intrebarii. Imi pare rau.

| Wøodenpints a răspuns (pentru T0T):

N-am de e logică să mă prind acolo unde nu există una.

| T0T explică (pentru Wøodenpints):

Pentru un repetent nu exista logica in ceea ce face la scoala. Pana si logica e legata de relativitate. Nu te mai obosi.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Un vis frumos...

| Sociopat a răspuns:

Matrix

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sociopat):

Mi-ai luat cuvintele din gura

| mont a răspuns:

Clar vis frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In realitate, cu picioarele pe pamant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Realitatea oribilă deja o trăiesc de ceva ani încoace dar sper ca anul ăsta să scap în sfărșit de suferință.
Deci aș alege fie un vis frumos, fie moartea.

| maria14142 a răspuns:

Vis frumos...laughing

| cffc a răspuns:

Într-o realitate oribilă deja trăiesc
Aș prefera să fiu moartă.

| T0T explică (pentru cffc):

De ce nu intr-un vis?

| cffc a răspuns (pentru T0T):

Pentru că e doar un vis și la un moment dat te trezești tot în lume aia oribilă.

Fie ca esti fericita sau nu, traiesti in aceeasi lume. Toti traim in aceeasi lume. O lume oribila pentru unii si frumoasa pentru altii. Deci traind in aceeasi teoretic, putem practic vorbi de lumi diferite. Sa stii ca poti sa te gandesti si la altfel de vis...O lume de vis, o lume in care iti vei atinge idealurile. Ai nevoie de cineva care sa te duca in acea lume, si sa poata sa te faca sa nu mai evadezi vreodata de acolo dar e nevoie ca nici tu sa nu vrei asta, sa vrei sa ramai acolo. Nu iti pierde speranta. Nu trebuie neaparat sa dormi ca sa visezi...winking
Era o vorba intr-o melodie:
"If you are dreaming, I never want to wake you up"
In fine pentru mine va fi un fel de motto pentru persoanele care o sa aiba o importanta mai deosebita.
Stiu ca nu prea face legatura cu intrebarea, dar a fost o incercare. Ti-am mai vazut niste intrebari si ma rog voiam sa ma revansez pentru ca am fost poate prea dur la faza cu statusurile. Oricum orice om trist merita o incurajare, si uneori ma simt obligat sa o fac.

| cffc a răspuns (pentru T0T):

Poate ai dreptate dar acea persoană care să mă ducă în acea lume de vis nu există, și am senzația că nici nu va exista.

Nu exista inca, si lasa senzatiile. Nu te ajuta.

Întrebări similare