| SG1995 a întrebat:

Ați primit vreodată ignore de la useri cu care nici măcar nu ați interacționat? Eu cel puțin chestia asta o găsesc amuzantă, încerc să răspund la o întrebare și când colo nu pot răspunde că am ignor, mă uit pe profilul celui care a pus întrebarea: 0 interacțiuni. Deci ați pățit-o?

24 răspunsuri:
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Oare de ce ti-au dat block?

| Sofer a răspuns (pentru RAY):

Și pe mine ma ignora mulți fără motiv. În special ultima persoana din link de la tine. Și dacă nu le place un răspuns. Primești ignore.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare ate dreptul sa faca ce vrea inimoara lui, nu trebuie sa dea explicati sau sa ma intereseze pe mine, a fost decizia acelei persoane

| RAY a răspuns (pentru Sofer):

E decizia lor, fiecare face ce vrea, TPU este o comunitate de ajutor reciproc

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ahh, okhee hee

| RAY a răspuns:

Eram banat cand am primit ignorul desi nu aveam cum sa comentez cuiva si asa aveam 2, 3 răspunsuri si alea validate greu

| sierra1 a răspuns:

O da, sunt mulți șifonabili p-aici, nu suportă dacă îi contrazici (chiar și in fața evidenței)

| SG1995 explică (pentru sierra1):

Cu sigurnață, dar chestia e că cu unii nu mi amintesc să fii avut conversații contradictori, sau să le fii răspuns la vreo întrebare. mă amuză când dau de vreunul de ăsta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu fi așa sigur că nu ai interactionat niciodată cu ei!winking
Sunt useri care și-au creat mai multe conturi si daca ai o altercatie verbală cu ei, atunci te ignoră de pe toate conturile lor. Nu te mai intreba cine sunt ceilalti, care te ignora din senin. Din senin nu te prea ignoră nimeni, toți au un motiv.

| Celcestietot a răspuns:

Da, dar ridicol este ca am primit ignore de la utilizatori pe care chiar i-am ajutat neconditionat, le vorbeam extraordinar de bine, imi apreciau si raspunsurile... nu stiu ce a fost in capul lor, probabil ca li s-a urcat prostia la cap :). Recent am primit ignore de la un sectant caruia i-am ''vorbit'' frumos si culmea in aceasta perioada cand am fost mai inactiv. N-am nicio pretentie de la nimeni, mai ales de la niste ciudati care isi petrec timpul aici. Tipul acesta ma ignora si nu l-am vazut in viata mea pe acest forum, uite :

https://www.tpu.ro/utilizator/acklzu

Si link-ul de la profilul sectantului troll :

https://www.tpu.ro/utilizator/aaxhmb

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Da! De la 4 ușeri deodata. Si eram nou venita pe TPU. Unul din ei și-a cerut " stop ignore" si după multe insistente am acceptat. Ceilalți 3 continua sa ma ignore pentru simplul fapt ca sunt creștină.

| sierra1 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

"ma ignore pentru simplul fapt ca sunt creștină." - nci chiar așa!

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru sierra1):

Dar cum?

Asta e părerea ta (și in mod precis) in raport cu un/o noncreștin/ă

Spun adevărul nu mint. Daca nu crezi intreaba-l pe Ray. El a trimis o lista cu 4 ușeri care ma ignora si a specificat ca motivul este ca sunt creștină fanatica. Mai târziu Ray și-a dorit "stop ignore" si după mai multe rugăminți am acceptat.

"motivul este ca sunt creștină fanatica" - depinde și cum îți exprimi tu fanatismul declarat

Nu eu m-am declarat creștină fanatica, ci ei m-au etichetat așa. Dar mie nu îmi pasa. E problema lor.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Pai esti fanatica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil.
Dar unde pot vedea cate interactiuni am cu un user?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,am primit.Pur şi simplu i-o fi deranjat vreun răspuns sau o întrebare de-a mea şi mi-au dat ignore.Simplu.

@Ray Nu dau ignore fără motiv.Nu mai ţin minte sigur, dar cred că tu erai ăla care îmi tot comenta la răspunsuri până m-am plictisit să-ţi tot răspund înapoi şi ţi-am dat ignore.
@Glacyer Ţie ţi-am dat ignore pentru că mi-ai trimis vreo 3 mesaje în privat cu "Bună" şi "Hello", iar eu nu răspund la mesaje de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii aceştia te ignoră din două motive:
1.Nu le plac întrebările tale, şi astfel te ignoră ca să nu le mai apară pe prima pagină.
2.Altora nu le plac răspunsurile pe care le dai: fie la întrebarile lor fie la alţi utilizatori.

| EntertainYou a răspuns:

Da.
Sunt niste tinerei foarte tulburati la mansarda incat si daca isi fac un al doilea/treilea/N-lea cont se uita prima oara dupa tine sa nu cumva sa le strici feng shuiul si data viitoare.
Probabil e primul lucru pe care il vor face de cum isi creeaza alt cont. Sinistra chestie.