Da daca as fi undeva in natura la o cabanuta, iarba verde, si bazin de balaceala cu iubitul pot rezista si fara curent electric...Doar posibilitatea sa fac baie imi trebuie ca asta e important
Depinde in ce sens te gandesti la technologie. Conform Wikipedia, technologia este " ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial"
Asta inseamna ca orice bat cu un cui batut in el inseamna technologie ( chiar daca este technologie primitiva ). Prajitul carnii este o technologie, papucii si hainele sunt technologie.
In sensul asta nu cred ca as putea rezista nici 2 zile fara technologie.
Cel mai probabil, cand ai spus technologie te-ai referit la internet, roboti, etc. In sensul asta da, as putea rezista o saptamana fara technologie daca as fi nevoit.
Nu exista asa ceva oricat ai incerca.
Mai corect e sa zici fara Internet, eventual si GPS.
Tehnologie e totusi si hartia igienica sau cuțitul, samponul, undita de pescuit, medicamentele, etc. pe care le iei cu tine.
Si mai ales singur e si mai greu, indiferent de cantitatea de tehnologie lasata acasa.
Cred ca mai pertinent e sa le consideram niste deconectari mai ample, nu evitare completa. De ce sa plec într-o excursie si sa nu ma uit online pe ceva folositor?
Sau suntem toti turisti neinfricati care ne facem corturi in paduri amazoniene si retraim scene din filme ca Jungle (2017) cu Daniel Radcliffe?
Daca puteam face asta in copilarie cand ma expediau ai mei la tara cred ca pot face asta si acum. Sper.
anonim_4396 întreabă: